مشروح اخبار


» مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب تشریح کرد:آخرین وضعیت پتروشیمی دهدشت



مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب با بیان این که سه اتاق کنترل در عسلویه، گچساران و سنندج بر نحوه فعالیت خط نظارت خواهند داشت، گفت: ایستگاه عسلویه هم اکنون در حال فعالیت است و دو ایستگاه دیگر نیز به زودی آماده فعالیت خواهند شد.

وی افزود: در مجموع خط لوله اتیلن غرب در...


مسعود میثمی، مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب اظهار کرد: خط لوله اتیلن غرب با بهره‌گیری از تازه‌ترین فناوری‌های روز جهان ساخته شده و از نظر نکات فنی و نیز ایمنی دارای بالاترین استانداردهای بین المللی است.

میثمی افزود: از لحاظ ایمنی چندین فناوری مورد استفاده قرار می گیرد و در هر 25 کیلومتر از خط، یک ایستگاه ایمنی تعبیه شده است که شیرهای اطمینان در آنها وجود دارد.

وی ادامه داد: در هر 200 کیلومتر نیز یک ایستگاه توپک رانی هوشمند وجود دارد که به طور منظم و طبق برنامه ریزی خط لوله را کنترل می کند و همزمان یک سیستم الکترونیکی نشت یاب نیز مشغول به فعالیت خواهد بود.

به گزارش راک نیوز به نقل از  شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب با بیان این که سه اتاق کنترل در عسلویه، گچساران و سنندج بر نحوه فعالیت خط نظارت خواهند داشت، گفت: ایستگاه عسلویه هم اکنون در حال فعالیت است و دو ایستگاه دیگر نیز به زودی آماده فعالیت خواهند شد.

وی افزود: در مجموع خط لوله اتیلن غرب در سه مرحله مورد نظارت قرار دارد و افزون بر این سه مرحله، گشت های سیار نیز روزانه در بخش های مختلف از این خط لوله مراقبت های لازم را به عمل می آورند.

مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب گفت: دکل های مخابراتی مستقل و خط تلفن ویژه در هر 25 کیلومتر در نظر گرفته شده است و در سراسر خط نیز یک خط کابل نوری وجود دارد.

مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب چندی پیش اظهار کرده بود: عملیات ساخت و تکمیل فاز دوم خط لوله اتیلن غرب با شتاب ادامه داشته است و این طرح ملی پاییز امسال به بهره برداری کامل خواهد رسید.

مسعود میثمی افزوده بود: قطعه کرمانشاه به سنندج آماده بهره برداری کامل بوده و تست هیدرو استاتیک این خط نیز با موفقیت انجام شده است و بخش هایی از قطعه سنندج به سقز که دارای معارض بود به وسیله مذاکره های انجام شده با مقام های محلی رفع معارض شده و عملیات ساخت و تکمیل ٤٦ کیلومتر باقیمانده خط در حال اتمام است.

وی ادامه داده بود: با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می شود تا آخر پاییز این خط به بهره برداری کامل برسد و با تزریق خوراک به باقیمانده مسیر خط لوله، مجتمع های پتروشیمی از خوراک بهره مند شده و تولیدشان افزایش یابد.

وی با بیان این که خط لوله اتیلن غرب پس از تکمیل ظرفیت انتقال ٣,٥ میلیون تن اتیلن را دارد گفته بود: ٢.٥ میلیون تن از عسلویه و ١ میلیون تن خوراک از گچساران به خط لوله تزریق خواهد شد و خوراک ١٢ مجتمع پتروشیمی را تامین می کند.

مدیر پروژه خط لوله اتیلن غرب افزوده بود: ساخت قطعه های همدان، دهدشت، ممسنی، بروجن و کازرون هنوز شروع نشده است و پتروشیمی تبریز نیز بر اساس مذاکره های انجام شده همانند پتروشیمی ایلام، خود اقدام به احداث انشعاب خواهد کرد.

وی ادامه داده بود: طرح خط لوله اتیلن غرب شامل هشت ایستگاه تقویت فشار اتیلن است که دو ایستگاه آن در ابتدای خط، برای تقویت فشار اتیلن دریافتی و پنج ایستگاه تقویت فشار دیگر در طول مسیر اصلی برای جبران کاهش فشار در طول مسیر انتقال اتیلن پیش بینی شده است.

بر پایه این گزارش ساخت خط لوله اتیلن غرب با مصوبه هئیت وزیران در سال ١٣٨١ با هدف توسعه مناطق کمتر توسعه یافته در دوره وزارت زنگنه در وزارت نفت آغاز شد و این خط از مبدا عسلویه تا آذربایجان غربی امتداد خواهد داشت.

طبق برنامه ریزی های انجام شده پتروشیمی کاویان، اتان دریافتی از پارس جنوبی را تبدیل به اتیلن کرده و به خط لوله اتیلن غرب تزریق می کند که این اتیلن از ١١ استان عبور کرده و خوراک ١٢مجتمع پتروشیمی ساخته شده یا در حال احداث با سرمایه گذاری ٨,٥ میلیارد دلار را تامین خواهد کرد.

خط لوله اتیلن غرب خوراک مجتمع های پتروشیمی واقع در استان های خوزستان، فارس، لرستان، کهکیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و شرقی، ایلام و همدان را تامین کند هرچند که هم اکنون پتروشیمی های اروند و آریا ساسول نیز از اتیلن تولید شده در پتروشیمی کاویان استفاده می کنند.

امسال قرار است پتروشیمی های لرستان و مهاباد که در امتداد این خط لوله قرار دارند به بهره برداری کامل برسند و همانند پتروشیمی های کرمانشاه از اتیلن ارسالی از پتروشیمی کاویان بهره مند شوند و باید این نکته را نیز در نظر داشت که پتروشیمی ایلام نیز از هفته گذشته دریافت کننده اتیلن است.

بهره برداری از چند مجتمع پتروشیمی دیگر در غرب کشور از جمله پتروشیمی کردستان نیز می تواند تحول بزرگی را در رفع محرومیت ها و اشتغال زایی در این منطقه ایجاد کرده ومنجر به توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی در غرب کشور شود که این رویداد، موجب ایجاد زیرساخت های توسعه ای در نقاط کمتر توسعه یافته کشور خواهد شد.



تاریخ انتشار : 25 آبان 1392 02:16



» اخبار مرتبط:

  • بزرگواری از بی‌نتیجه بودن تلاش چندین ساله خود خبر داد
  • بازار داغ افشاگری / این بار پتروشیمی خبرساز شد
  • ک
  • واگذاري 20 درصد سهام پتروشيمي گچساران به بخش خصوصي
  • آتش‌سوزی در بزرگترین مجتمع پتروشیمی ایران /تازه ترین آمار کشته شدگان حادثه
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler