انواری، مهمترین راهکار خروج از فقر را اشتغال و سرمایه گذاری روی مشاغل کوچک و متوسط و وصل به بازار کار عنوان کرد و گفت: در راستای ایجاد شغل برای مددجویان، 30 تا 40 درصد نیز به افراد غیرتحت پوشش اختصاص می یابد.
وی توسعه مشارکت های مردمی با ایجاد و توسعه مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد و استفاده از ظرفیت های مردمی برای کمک به نیازمندان را از اقدامات مهم این نهاد برشمرد و یادآور شد: با ایجاد شبکه های نیکوکاری،
به گزارش ایرنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، «حسین انواری» سرپرست کمیته امداد در این دیدار، یکی از اولویت های اصلی و اقدامات اساسی این کمیته را توانمندسازی و خودکفایی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال عنوان کرد.
وی افزود: کمیته امداد آمادگی ساماندهی نیروهای جویای کار را از طریق واگذاری طرح های اشتغال زایی و مشاغل خرد و خانگی دارد.
انواری، مهمترین راهکار خروج از فقر را اشتغال و سرمایه گذاری روی مشاغل کوچک و متوسط و وصل به بازار کار عنوان کرد و گفت: در راستای ایجاد شغل برای مددجویان، 30 تا 40 درصد نیز به افراد غیرتحت پوشش اختصاص می یابد.
وی توسعه مشارکت های مردمی با ایجاد و توسعه مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد و استفاده از ظرفیت های مردمی برای کمک به نیازمندان را از اقدامات مهم این نهاد برشمرد و یادآور شد: با ایجاد شبکه های نیکوکاری، بسیاری از مسایل و مشکلات نیازمندان به دست مردم رفع می شود.
انواری تاکید کرد: تلاش این است که به تعداد مساجد کشور، این شبکه ها ایجاد شود و کمیته امداد آنها را پشتیبانی و حمایت کند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای حوزه حمایت و تامین جهیزیه و کمک هزینه ازدواج به مددجویان، گفت: اصرار داریم که در این راستا به صورت جدی سرمایه گذاری شود و کمک به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه توجه به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار از مسایل بسیار مهمی است که این نهاد نسبت به آن توجه ویژه ای دارد، افزود: این امر علاوه بر پیدا شدن سرپرست برای این زنان و فرزندان آنان، منجر به ایجاد امنیت و آرامش در خانواده ها شده و به خودکفایی خانوارهای تحت حمایت کمک شایانی می کند.
به گفته انواری، در این راستا در سال گذشته نزدیک به سه هزار نفر از زنان بدون سرپرست با ازدواج مجدد، بسیاری از مشکلات خود و فرزندانشان حل و فصل شد.
عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام(ره) با بیان اینکه اکنون کمیته امداد با یکهزار و 200 پزشک خانواده قرارداد دارد و پزشکان زیادی به صورت داوطلبانه به نیازمندان این نهاد خدمت می کنند، گفت: اگر طرح خدمات اورژانسی در روستاها اجرایی شود با ایجاد یک شبکه منظم روستایی کار خدمت رسانی به نیازمندان مناطق محروم به صورت مطلوبتر صورت می گیرد.
رسیدگی به امور مسکن محرومان بویژه در مناطق و استان های محروم تر، احداث اردوگاه های فرهنگی تربیتی در حاشیه رودخانه ها در استان برای درآمدزایی بهتر مردم استان، ایجاد اشتغال پایدار و برطرف کردن موانع عدم پرداخت تسهیلات بانکی و اجرای طرح های اشتغال برای مددجویان از جمله مواردی بود که از سوی اعضای مجمع نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر