» 3 خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: اقدامات پیشیگرانه، مقابله ای و آمادگی برای وقوع هرگونه حوادث بحران زا در استان به عمل آورده شود.
اقدامات پیشیگرانه برای هرگونه حوادث بحران زا در استان به عمل آورده شود
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: اقدامات پیشیگرانه، مقابله ای و آمادگی برای وقوع هرگونه حوادث بحران زا در استان به عمل آورده شود.
به گزارش راک نیوز،سید علی احمدزاده در نشست رویداد مدیریت بحران با گرامیداشت دهه فجر و تسلیت سالروز ارتحال حضرت زینب(س) خواستار تبیین اقدامات چهل و چهار سال انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد توسط مدیران شد.
وی تاکید کرد: مدیران از طریق برگزاری نشستهای خبری با اصحاب رسانهها اقدامات نظام را به اطلاع مردم برسانند و هیچ دستگاهی نباشد که خدمات دولت را تبیین و اطلاعرسانی نکرده باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به ورود سامانه بارشی به استان گفت: بعد ازظهر امروز شاهد ورود سامانه بارشی به استان خواهیم بود، هواشناسی هشدار سطح نارنجی برای استان صادر کرده که همه دستگاهها پای کار باشند و مدیران زیرساخت تا پایان سامانه بارشی از استان خارج نشوند.
احمدزاده با بیان اینکه طبق اعلام ستاد بحران کشور، کهگیلویه و بویراحمد جزء استانهای بحرانخیز است گفت: با توجه به بحرانخیز بودن استان طرح جامع مدیریت بحران با هدف مقابله، پیشگیری و برنامهریزی جهت کاهش آسیبها، تهیه و تدوین شود.
استاندار تاکید کرد: در این رابطه کارگروههایی در خصوص طرح جامع مدیریت بحران تشکیل و فعال شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: استان بر روی گسل زلزله است بنابراین در اطراف شهرها و دهستانها از زمینهای منابع طبیعی و راه و شهرسازی، مراکزی جهت اسکان اضطراری مردم در مواقع بحران در نظر گرفته شود.
دکتر احمدزاده ابراز داشت: با همکاری سازمان امور مالیاتی و اعتبارات ارزش افزوده مبالغی برای اسکان اضطراری مشخص شود.
استاندار بیان کرد: متولی مشخص شدن مکان اسکان اضطراری در شهرستانها بر عهده فرماندار و در دهستانها بر عهده بنیاد مسکن است.
وی خاطرنشان کرد: به این منظور زمینهای سند دار در اطراف شهرها و دهستانها توسط هیچ دستگاهی نباید تصرف شود .
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: دستگاههای خدماترسان آب، برق و گاز برای این مکان ها خدمت ارائه دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این کار ظرف دو سال انجام شود و حتی کارگروههایی در شهرها و روستاها در این زمینه تشکیل شود، گفت: مشخص شدن این مکانها موجب بالا رفتن سرعت کار در مدیریت بحران میشود.
وی بیان کرد: تجربه تلخی در زلزله سیسخت برای اسکان اضطراری مردم داریم ، لذا اجازه ندهیم این تجربه تلخ تکرار شود.
دکتر احمدزاده با بیان اینکه کوه خامی، خائیز، کوه لار، کوه دیل و سایر جنگلها و مراتع استان در ایام گرم سال مستعد آتشسوزی هستند، گفت: برای مهار حریق با دو مشکل نبود پد بالگرد در ارتفاعات و انتقال آب برای مهار آتشسوزیها مواجه هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از محل اعتبارات حوادث و اعتبارات استان، مکانهایی در ارتفاعات برای پد بالگرد مشخص شود و هلال احمر نیز به عنوان دستگاه متولی این مهم را پیگیری نماید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برنامه ای برای احداث دریاچه مصنوعی در پای کوههایی که بیشترین آتشسوزیها در آنجا رخ میدهد مد نظر باشد.
وی عنوان کرد: در مواقع بحران بالگرد برای برداشت آب مسیر طولانی را طی میکنند اما در صورتی که دریاچه مصنوعی احداث شود در مواقع بحران در کمترین زمان ممکن امدادرسانی صورت میگیرد.
احمدزاده ضمن قدرداتی از تلاشهای محیط زیست در مهار آتشسوزی جنگلها و مراتع استان طی سال جاری گفت: محیط زیست با همکاری منابع طبیعی متولی مهار آتشسوزیها در مراتع و جنگلها هستند، ضمن اینکه از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان برای مهار آتشسوزیها استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امدادرسانی از حالت سنتی خارج شود، گفت: در منطقه برمامیون باشت تا زمانی که نیروها توانستند به کوه خامی که دچار آتشسوزی شده بود برسند ۶ ساعت طول کشید و علاوه بر از بین رفتن توان نیروها، زمان برای امدارسانی از دست رفته بود.
وی با اشاره به اینکه هلال احمر برای مواقع بحرانی به میزان نیاز امکانات در اختیار داشته باشد، بیان کرد: در صورتی که بالگرد مستقر شود نیروها در کمترین زمان ممکن به محل حادثه هلیبرن میشوند.
احمدزاده با اشاره به اینکه یک شرکت دانشبنیان در شهرستان گچساران در حال تولید پهباد است، افزود: اعتباراتی در حوزه حوادث در اختیار استان است که قصد داریم در حوزه پیشگیری هزینه کنیم به همین دلیل دستگاههای استانی که قصد خرید پهباد ساخت استان را دارند مورد حمایت قرار میگیرند.
استاندار کهگیلویه بویراحمد خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی گفت: تا جایی که امکان دارد دستگاهها و ادارات دولتی محصولات خود را از تولیدات استان خریداری کنند تا شاهد رونق دانشبنیانها و تقویت شرکتها باشیم.
دکتر احمدزاده با اشاره به اینکه استان در سیل مانسون متحمل خسارت زیادی شد، گفت: ۳۴۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی که به گفته سازمان مدیریت بیسابقه بوده، برای حوزه جهاد کشاورزی ابلاغ شده که در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با اشاره به بارش بیش از ۳ متری برف در منطقه مارگون گفت: ساخت آشیانه و محل برای نشست و برخواست بالگرد اورژانس ۱۱۵ در دستور کار ستاد بحران قرار گیرد.
استاندار ادامه داد: در صورت اختصاص اعتبار آشیانه بالگرد احداث گردد اما تا آن موقع از ظرفیت فرودگاه یاسوج استفاده شود.
******************************
رسیدگی به درخواست های مردمی بدون تعلل و در سریع ترین زمان انجام شود
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در برنامه گفتگوی تلفنی از طریق شبکه سامد(۱۱۱) با جمعی از مردم استان، گفت: رسیدگی به درخواست های مردمی باید بی واسطه، بدون تعلل و در سریع ترین زمان انجام شود.
سید علی احمدزاده با اشاره به وظیفه دستگاه های اجرایی در خدمات رسانی به مردم، گفت: خدمت و کار جهادی مسئولین با حضور میدانی و ارتباط مردم عملی می شود.
استاندار عمل به قانون را سر لوحه کار مدیران دانست و گفت: بخش زیادی از مشکلات در اتخاذ به موقع تصمیمات با حضور در بین مردم و با اختیارات مدیریتی برطرف می شود.
وی خدمت به مردم را تکلیف و وظیفه مهم کارکنان دستگاه های اجرایی در هر سطح و مقامی دانست و گفت: مدیران و کارکنان دولت باید شنوای حرف مردم و ارباب رجوع باشند و باید زمان درخواست های مردم و پاسخگویی تا حد ممکن کاهش یابد.
احمدزاده تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۵ هزار نفر از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۱۱ خواستهها و مشکلات خود را با مدیران کل دستگاهها که روزانه در سامانه سامد حضور پیدا میکردند و همچنین خود من در میان گذاشتهاند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد زمان پاسخگویی به درخواستهای مردمی در سامانه سامد را بالای دو هزار ساعت عنوان کرد.
به گفته استاندار؛ تعداد ملاقاتهایی که مدیران دستگاهها به صورت حضوری داشتند سه هزار و ۲۰۰ مورد بوده است.
وی عنوان کرد: آمار ارائه شده به غیر از برنامه حضور در روستاها و دیدار چهره به چهره با مردم است.
احمدزاده خاطرنشان کرد: در سفر به مناطق مختلف و روستاهای استان به صورت حضوری پاسخگوی مردم هستیم که اگر آمار ملاقات در روستاها اضافه شد بیشتر خواهد بود.
استاندار کهگیلویه و بوبراحمد با اشاره به برگزاری میزخدمت در مصلاهای نماز جمعه گفت: مدیران در میزخدمت مصلاها هم پاسخگوی مردم هستند که ۳۳ هزار و ۵۶۰ مورد درخواستهای مردم در میز خدمت مصلاها در سراسر استان بوده که مورد رسیدگی قرار گرفت.
دکتر احمدزاده با بیان اینکه در دهه مبارک فجر هم مدیران پاسخگوی درخواستهای مردم هستند، گفت: مردم درخواستهایی در زمینههای مختلف اشتغالزایی و سرمایهگذاری داشتند.
وی عنوان کرد: برخی از مردم درخواستهایی از سازمانهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی داشتند و چون مدیران کل این دستگاهها حضور داشتند اجازه دادیم مردم مستقیما با آنها صحبت کنند.
استاندار بیان کرد: مدیرانی هم که در سامانه سامد حضور نداشتند از فرد متقاضی درخواست کردیم پشت خط بماند و با ایجاد ارتباط با مدیر مربوطه موضوع را مطرح و خواستار پیگیری آن شدیم.
استاندار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تمام منازل مردم زلزلهزده سی سخت که متراژ مصوب داشتند احداث و در اختیار آنها قرار گرفت.
احمدزاده افزود: واحدهایی هستند که زیربنای مازاد دارند و باید با هزینه شخصی احداث شوند، چون در این زمینه تماسهایی از مردم داشتیم که خواستار کمک و مساعدت مالی بودند مقرر کردیم بنیاد مسکن این موضوع را از نزدیک بررسی کند.
وی تاکید کرد: برخی از درخواستهای مردم فورا مورد رسیدگی قرار میگیرند اما برخی دیگر نیازمند پیگیری است و تکلیف و نتیجه آن در جلسات مربوطه تعیین می شود.
دکتر احمدزاده با اشاره به گلایه مردم از بانکها گفت: برخی از بانکها برای اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مردم خصوصا افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همکاری خوبی ندارد.
وی بیان کرد: حتی زمان مشخص کردیم و از بانکها درخواست شد مشکلات مردم را مورد رسیدگی قرار داده و همکاری کنند.
احمدزاده عنوان کرد: بانک هایی که همکاری خوبی ندارند با مدیران عامل این بانکها موضوع را مطرح خواهیم کرد و آنها باید با توجه به اینکه سیاستهای دولت در این زمینه اجرا نشده پاسخگو باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تاثیرگذاری ارتباط مردم با سامانه سامد گفت: روزانه تعدای از مدیران در این سامانه حضور دارند و مردم از طریق ارتباط مستقیم با آنها مشکلات و دغدغههای خود را به اطلاع آنها میرسانند.

***********************************

هشدار سطح نارنجی برای ورود سامانه بارشی به استان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به ورود سامانه بارشی به استان و صدور هشدار سطح نارنجی گفت: مدیران عضو ستاد بحران تا پایان سامانه بارشی که صبح روز چهارشنبه خواهد بود در آمادهباش کامل قرار داشته باشند.
به گزارش راک نیوز،علیرضا نیکروز در نشست رویداد مدیریت بحران با بیان اینکه کوهنوردان هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند، افزود: متاسفانه علیرغم هشدارهای مکرر ستاد مدیریت بحران و هواشناسی استان عدهای بدون مجوز به ارتفاعات صعود میکنند و به دلیل شرایط جوی، برف و بوران برای خود و دیگران مشکلاتی ایجاد میکنند.
نیکروز عنوان کرد: هفته گذشته تیم کوهنوردی سه نفره از طریق کاکان به ارتفاعات صعود کردند اما با توجه به شرایط دچار مشکل شدند که ۲۴ نفر از نیروهای هلال احمر و هئیت کوهنوردی درگیر نجات جان این سه نفر شدند که جان خود امدادگران هم در خطر افتاد.
وی با تاکید بر خودمراقبتی کوهنوردان اظهار داشت: وقتی هشدار صادر میکنیم که شرایط نامناسب است جدی گرفته و از صعود به ارتفاعات پرهیز شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تلاشهای همه دستگاهها در بارشهای گذشته قابل تقدیر است، افزود: با همکاری اورژانس جان چند مادر باردار در مناطق صعبالعبور را نجات دادیم.
وی بیان کرد: طی روزهای گذشته چندین مورد زلزله در شهر دهدشت رخ داد که با توجه به اینکه استان بر روی گسل زلزله قرار دارد راه و شهرسازی، شهرداریها و منابع طبیعی جهت مشخص کردن مکانهایی برای اسکان اضطراری مردم در مواقع بحران همکاری کنند.
وی بر لزوم جانمایی مکانهایی جهت اسکان اضطراری برای مواقع بحرانی در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاهها برای مشخص شدن مکان اسکان اضطراری همکاری لازم را انجام دهند.
نیکروز اظهار داشت: اولین همایش رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۲۵ بهمن ماه با حضور رئیس جمهور به طور سراسری برگزار میشود که میطلبد استان حضور موثری در این رویداد داشته باشد.
تاریخ انتشار :
17 بهمن 1401 19:19
» اخبار مرتبط:
استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛همه دستگاههای عضو ستاد بحران در آمادهباش با ...استاندار کهگیلویه و بویراحمد از طریق سامانه سامد به مشکلات و خواستههای مرد ...استاندار کهگیلویه و بویراحمد:فرمانداران طرح جامع آب آشامیدنی شهرستانها را ...فعال شدن ستاد بحران دستگاههای کهگیلویه و بویراحمد/ الزام مدیران به حضور در ...مدیران استان باید پاسخگوی مطالبات به حق مردم باشند
» اشتراک گزاری خبر