این نماینده حامی دولت در گفتوگو با نشریه محلی «امید مردم» اظهار داشته است: افتخار ميكنم كه از بانيان پيريزي حماسه ۹ دي بودم و در روز هشتم ديماه ۸۸ آغاز حركت فتنهستيزي در عمل در مجلس با نطق من شكل گرفت.
وی در ادامه خاطر نشان شده است: نماينده مجلس بايد داراي علم باشد و آن هم علمي كه بتواند در برابر مسائل مختلف روز اظهار نظر داشته باشد. اگر نماينده مجلس داراي علم و آگاهي نباشد ممكن است برخي مواقع موجب ريشخند ساير نمايندگان قرار گيرد.
البته این نماینده نزدیک به دولت اتهام وکیلالدوله بدون را رد کرده و مدعی شده است که چشم و گوش بسته از دولت حمایت نمیکند و میافزاید: چگونه است كه من وكيلالدولهام اما در مقابل استاندار سابق كهگيلويه و بويراحمد كه نماينده دولت در استان بود ايستادم. استاندار سابق اين استان به مردم و بهخصوص جوانان توهين مستقيم ميكرد كه در مقابل او ايستادم و تا عزلش را محقق نكردم از پاي ننشستم. اين در جواب كساني است كه ما را وكيلالدوله ميناميدند و فكر ميكردند چشم و گوش بسته از دولتمردان حمايت ميكنيم.
هدایتخواه که پس از هشت سال باید با صندلی سبز بهارستان خداحافظی کند، گفت: خدا را شاكرم در ميان ۲۹۰ نماينده مجلس هشتم همواره جزو ۳۰ نفري هستم كه از سوي مسئولان ارشد كشوري براي برنامهريزي در مورد مسائل كلان انتخاب ميشوم. وقتي خواستند فردي بهعنوان سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس انتخاب شود نمايندگان مرا انتخاب كردند. حتي در برخي اوقات بدون اينكه شخصا داوطلب شوم و در مجلس لابي كنم دوستان به من راي ميدادند و مرا انتخاب ميكردند. وقتي قرار بود كميسيون فرهنگي در صدا و سيما تبيين شود و يا مناظرهاي شكل بگيرد از نماينده مردم بويراحمد و دنا دعوت ميكردند.
البته این سخنان هدایت خواه از سوی نشریه مذکور به طنز کشیده شده است و می نویسد: « ستار هدايتخواه گرچه معتقد است از ميان ۲۹۰ نماينده مجلس هشتم جزو ۳۰ نفري بوده كه همواره از سوي مسئولان ارشد كشوري براي برنامهريزي در مورد مسائل كلان انتخاب ميشده است، اما ظاهرا مردم بويراحمد و دنا نظري متفاوت با اين داشتند كه صندلي سبز او را به رقيبش سپردند.»
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر