نماینده مردم کهکیلویه که سخنانش درباره قوم لر در روز رای اعتماد به کابینه دولت یازدهم حاشیههای زیادی درپی داشت این سخنان را شوخی خواند.
علی محمد بزرگواری در نطق میان دستور خود در صحن علنی امروز(سهشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: برابر اصل 84 قانون اساسی هر نمایندهای در برابر تمام ملت مسوولیت دارد و میتواند درباره همه مسائل داخلی و خارجی اظهارنظر کند.
وی گفت: همچنین براساس اصل 86 نماینده، در مقابل ایفای وظایف نمایندگی خود و اظهارنظر آزادی کامل دارد، برمبنای ماده 77 آییننامه داخلی مجلس نماینده نباید از حقوق اجتماعی محروم شود و براساس ماده 79 هر نمایندهای اجازه نطق و دفاع از خود را دارد، اصل 67 هم میگوید نماینده برای حفظ حقوق مردم و پایبندی به آن سوگند یاد کرده است.
وی ادامه داد: بنده هم براساس وظایف نمایندگی خود به نمایندگی از مردم در مخالفت با صلاحیت کلی وزرای پیشنهادی دولت یازدهم سخن گفتم و همانطور که در نطق مذکور اعلام نموده بودم به 70 درصد کابینه آقای روحانی رای مثبت دادم، اما ملت شریف ایران بدانند تمام هجمهای که بر علیه بنده به خاطر آن جمله شوخی مانند صورت گرفت و جنجالهایی که موجسواران به راه انداختند تا از احساسات پاک برادران و خواهران لر زبان استفاده کنند همه بر علیه مواضع اصلی من بود که نسبت به فتنهگران حامیان آنها و رانتخواران گرفتم.
بزرگواری تصریح کرد: آنها با تبلیغات منفی در داخل و خارج سخنان اصلیام را به حاشیه راندند اما ما که خود لر زبان هستیم هرگز کوچکترین توهینی به این قوم را برنمیتابیم چون نماد لر، نشان ماد است که در کنار نشان فارس حکایت از این دارد که لرها هرگز استقلالطلب و تجزیهطلب نیستند، چون خود را ذاتا متعلق به ایران و ایران را ذاتا متعلق به خود میدانند.
نماینده کهکیلویه تاکید کرد: ما نمایندگان متعلق به همه ملت ایران هستیم که در کنار قانونگذاری و نظارت باید از حقوق همه اقوام و مذاهب ایران دفاع کنیم، بنابراین باید به من حق دهید در دولتی که شعار اصلی آن اعتدال است از سهم جوانان که بهترین سرمایه ملت هستند سوال کنم، باید حق دهید وقتی از همه استانهای کشور وزرایی انتخاب سوال کنم چرا از زاگرسنشینان و لر زبانان یک وزیر در کابینه اعتدال وجود ندارد.
وی ادامه داد: برابر سوگندی که خوردم آیا حق ندارم از تریبون مجلس که سنگر دفاع از ملت است بگویم در دولت سازندگی دو سد ماهرود و کوثر بر رودخانههای جنوبی استان احداث شد که بخشی از استان خوزستان را سرسبز و آباد کرد اما نزدیکترین راه ارتباطی به کهکیلویه و بهمئی را قطع کرد و پس از پنج سال دوندگی هیچکس پاسخگو نیست؟ 30 هزار متر مربع زمین مستعد کشاورزی عاطل و باطل مانده و به خاطر نبود آب نمیتواند از آنها استفاده کنیم.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر