مشروح اخبار


» «بلاد شاپور» جان دوباره می‌گیرد



سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه نهم آذرماه ۱۴۰۳ از چندین پروژه در شهرستانهای چرام، کهگیلویه و گچساران بازدید کرد.


سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه نهم آذرماه ۱۴۰۳ از چندین پروژه در شهرستانهای چرام، کهگیلویه و گچساران بازدید کرد.


به گزارش راک نیوز،سید مجتبی امیرحسینی ابتدا با حضور در شهرستان چرام از پروژه مرمت بنای تاریخی امام زاده علی (ع)شهرستان چرام بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه قرار گرفت.


سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمدگفت: در این پروژه علاوه بر مرمت بنای تاریخی امام زاده علی (ع) عملیات رفع خطر محوطه این مکان مذهبی نیز اجرا می شود.


امیرحسینی بیان‌کرد: طرح مرمت و ساماندهی امام زاده علی (ع)با هدف رونق گردشگری مذهبی در شهرستان چرام اجرا می شود.



سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از شهر تاریخی بلاد شاپور در شهرستان کهگیلویه بازدید کرد.


سید مجتبی امیرحسینی در این بازدید گفت: پروژه‌های مرمتی خوبی در بافت تاریخی دهدشت انجام شده است.



او از آغاز طرح مرمت مسجد تاریخی چهل ستون در بافت تاریخی دهدشت خبرداد و گفت: با تکمیل این پروژه شاهد رونق فعالیت های فرهنگی و دینی در این شهر تاریخی خواهیم بود.


امیرحسینی تصریح کرد: از محل حوزه نفت اعتباراتی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری بلاد شاپور اختصاص داده می شود.


سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد بیان‌کرد: با نظر کارشناسان این اداره‌کل طرح توسعه زیرساخت‌های گردشگری بلاد شاپور تدوین می شود.


بررسی مشکلات منطقه گردشگری آبشار کیوان گچساران


سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با حضور در شهرستان گچساران مشکلات منطقه گردشگری آبشار کیوان را بررسی کرد.


امیرحسینی در این بازدید اظهار کرد: با هدف رفع خطر برای مسافران و گردشگران تابلوی های هشدار دهنده مانند شنا کردن ممنوع نصب می شود.


او تصریح کرد: آبشار کیوان طبیعتی بکر و دست‌نخورده دارد که در محل برخورد دو رودخانه یا دره که در اصطلاح محلی به آن‌ها دره تنگ درک و دره شور می‌گویند، در دشت لیشتر تشکیل شده است.


سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: آبشار کیوان در حقیقت ریزش ناگهانی آب از ارتفاعی سنگی و بلند است که ناشی از وجود بستری از سنگ سخت در مسیر رودخانه‌ای است که با ملایمت به سمت قسمت‌های بالای رودخانه شیب دارد و روی سنگ نرم‌تر قرار می‌گیرد.


انتهای پیام/


 



تاریخ انتشار : 9 آذر 1403, 20:50



» اخبار مرتبط:

  • اختصاص ۱۰میلیارد ریال اعتبار برای مرمت مسجد تاریخی چهل‌ستون بلاد‌شاپور دهدشت/تقدیر مدیرکل میراث فرهنگی از تلاش های نماینده مردم کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی
  • ۱۸میلیارد ریال اعتبار برای مرمت پل تاریخی پاتاوه شهرستان دنا مصوب شد
  • آغاز طرح مرمت مدرسه علمیه روستای دره آخوند چرام
  • 32 میلیارد ریال برای فاز جدید مرمت بازار تاریخی دهدشت هزینه شده است
  • قلعه راک کهگیلویه مرمت اضطراری می شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟