سرهنگ حسن مهری در مراسم تقدیر ستاد مبارزه با موادمخدر از دستاندرکاران پلیس فرودگاههای کشور گفت: در عملیات حج تمتع امسال با ابلاغ طرحهای انتظامی ویژه در فرودگاههای کشور و هماهنگی با فرماندهی انتظامی استانها و روسای پلیس تخصصی اقداماتمان را از چند روز پیش از آغاز حج تمتع آغاز کردیم.
مهری با بیان اینکه برای سومین سال متوالی عملیات حج به گونهای برگزار شد که حتی یک مورد دستگیری حجاج حامل موادمخدر در کشور عربستان نداشتیم افزود: با اقداماتی که همکاران ما در 17 ایستگاه پروازی انجام دادند برای سومین سال متوالی هیچ مورد دستگیری از حجاج حامل موادمخدردر کشور عربستان نداشتیم
به گفته فرمامنده پلیس فرودگاههای کشور از 18 شهریورماه که عملیات برای عزیمت حجاج آغاز شد تا 28 مهرماه آغاز عملیات بازگشت حجاج بود اقدامات قابل توجهی در حوزه پلیس فرودگاههای کشور انجام شد.
وی همچنین با بیان اینکه در این مدت 64 هزار و 748 تن از طریق 17 ایستگاه پروازی به عربستان سعودی سفر کردند گفت: سه شرکت ایران ایر، ماهان و یک هواپیمای سعودی مسئولیت انتقال حجاج را برعهده داشتند.
وی همچنین روانسازی ترافیک هنگام استقبال از حجاج به ویژه در فرودگاه مهرآباد را از دیگر اقدامات پلیس فرودگاهها در این مدت دانست و گفت: با انجام هماهنگی با پلیس راهور ناجا و راهور تهرانبزرگ موفق شدیم عملیات ترافیکی حج را با بهترین وضعیت کنترل کنیم.
مهری همچنین درباره آمار حجاج دستگیر شده موادمخدر در فرودگاههای داخل کشور به ایسنا گفت: در این مورد آمار را نمیتوان اعلام کرد چرا که بیان آن در شان جمهوری اسلامی نیست اما نسبت به سالگذشته شاهد وضعیت بهتری بودیم.
وی همچنین درباره ایستگاههای پروازی خراسان، گرگان و تهران دارای بیشترین آمار دستگیری حجاج حامل موادمخدر بودند گفت: عمده افرادی که حامل موادمخدر بودند آن را برای مصارف خودشان حمل کرده و تنها پس از کشف آن از سفر بازمانده و به زندان منتقل نشدند.
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور عمده موادمخدر مشکوفه از این افراد از نوع سنتی اعلام کرد و به ایسنا گفت: اکثر افراد نیز سن بالایی داشتند.
منبع:
ایسنا