مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کهگيلويه و بويراحمد از تلاش براي برپايي تورهاي بينالمللي دنا گردي در اين استان خبر داد.
محمود باقري با بيان اين مطلب گفت: کوه دنا به عنوان يک ذخيره گاه زيستگاهي با وسعتي معادل 93 هزار و 821 هکتار در شمال استان کهگيلويه و بويراحمد قرار دارد که در دامنههاي آن درههاي متعددي وجود دارد که مملو از چشمه کوچک و بزرگ است.
وي تصريح کرد: وجود گياهان دارويي، آثار تاريخي متعدد
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کهگيلويه و بويراحمد از تلاش براي برپايي تورهاي بينالمللي دنا گردي در اين استان خبر داد.
محمود باقري با بيان اين مطلب به مردمسالاري گفت: کوه دنا به عنوان يک ذخيره گاه زيستگاهي با وسعتي معادل 93 هزار و 821 هکتار در شمال استان کهگيلويه و بويراحمد قرار دارد که در دامنههاي آن درههاي متعددي وجود دارد که مملو از چشمه کوچک و بزرگ است.
وي تصريح کرد: وجود گياهان دارويي، آثار تاريخي متعدد در اطراف دنا و همچنين طبيعت بيبديل آن باعث شده تا درصدد بازکردن پاي گردشگران خارجي به اين منطقه باشيم.
اين مقام مسوول ادامه داد: اگر چه اين منطقه از ديرباز پذيراي گردشگران خارجي بوده است ولي تلاش خواهيم کرد با برنامهريزيهاي مناسب شاهد حضور مستمر تورهاي بينالمللي در دنا باشيم.
باقري با اشاره به اين که نشست سرمايهگذاران در حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري اواخر ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد افزود: يکي از مهمترين برنامههاي اداره کل ميراث فرهنگي استان، برقراري ارتباط و ايجاد انگيزه براي سرمايهگذاران در حوزه گردشگري دنا است.
مديرکل ميراث فرهنگي کهگيلويه و بويراحمد خاطر نشان کرد: . دنا از 20 کيلومتري شرق ياسوج آغاز شده و تا 70 کيلومتري شمال غرب آن ادامه مييابد، اين کوه از شمال غرب (روستاي کتا) آغاز و به سمت جنوب شرق (منطقه کاکان)امتداد يافته است که بيشاز 80 کيلومتر طول دارد و داراي 15 کيلومتر پهناي متوسط است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر