به گزارش راک نیوز به نقل از خانه ملت؛غلامرضا تاجگردون به ایسنا گفت:در حوزه اقتصادی باید به حوزه فضای کسب و کار پرداخته شود.با پرداختن ریشهای و عمیق به این موضوع سیاستهای پولی، مالی و بانکی کشور تحت تاثیر قرار میگیرد.
وی اصلاح فرآیند بودجهریزی و اصلاح فرآیند مالی کشور را از جمله ضروریات بهبود فضای کسب و کار برشمرد و افزود: با اصلاح نظام بودجهریزی و فرآیند مالی شاخصهای موثر و مهمی مثل تورم، سرمایهگذاری و رشد اقتصادی اصلاح شده و محیط کسب و کار در جهت بهبود گام برخواهد داشت و علاوه بر این حوزه در نظام پولی و مالی کشور نیز باید دگرگونیهایی رخ دهد.
نماینده گچساران افزود:مجلس نهم باید در جهت ساماندهی نظام بانکی و سیاستهای پولی و مالی کشور به سرعت وارد عمل شود و در این صورت میتوان نسبت به بهبود عملیاتی فضای کسب و کار امیدوار شد.
تاجگردون،شکاف در اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها را موجب آثار تورمی در جامعه دانست و افزود: مردم آثار تورمی روانی فاز اول اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها را چشیدهاند. گام دوم هدفمندسازی یارانهها باید بدون فاصله و در امتداد گام اول برداشته شود تا فشار تورمی روانی مجددا تکرار نشود. شکاف بین فاز اول و دوم عملا منجر به تورم روانی میشود.
وی آثار واقعی هدفمندسازی یارانهها در مرحله دوم را اجتنابناپذیر دانست و افزود : اثرات پرش قیمتی همزمان با اجرای گام دوم اجتنابناپذیر است ولی مجلس با تصویب سقف درآمد ۶۶ هزار میلیارد تومانی روش معقولتر و متعادلتری را در پیش گرفت.
نماینده مردم گچساران تاکید کرد:حال که تصمیم متعادلتری از سوی مجلس اتخاذ شده است بر دولت است تا اجازه ندهد بین فاز اول و دوم فاصله بیفتد تا مردم آثار تورمی روانی هدفمندسازی را مجددا نچشند.
تاجگردون با اشاره به آثار تورمی ناشی از اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها گفت: سناریوهای مختلف افزایش نرخ حاملهای انرژی در در سبد خانوار سهم متفاوت و جدایی دارد. شدت و ضعف در افزایش نرخ بنزین، گازوئیل، آب، برق و گاز آثار تورمی متفاوتی بر اقتصاد خانواده تحمیل میکند.
وی آثار افزایش نرخ آب و برق در سبد خانوار را شدید ولی در سبد تولید، دارای اثر تورمی کمرنگتری دانست وگفت: شدت و ضعف افزایش قیمت حاملهای انرژی آثار متفاوتی بر نرخ تورم و گرانیهای احتمالی دارد
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر