مشروح اخبار


» افشاگري مطهري عليه ادعاي «پايداري»



سروصداي «جبهه پايداري»‌ها و تلاش براي حذف «صدا» و «سيما»ي خاتمي، هنوز روي خط خبرهاست که «علي مطهري» به‌کل، وجود هرگونه حکم


سروصداي «جبهه پايداري»‌ها و تلاش براي حذف «صدا» و «سيما»ي خاتمي، هنوز روي خط خبرهاست که «علي مطهري» به‌کل، وجود هرگونه حکم «ممنوع‌التصوير»ي «خاتمي» در «شورايعالي امنيت ملي» را منکر مي‌شود. او اتفاقا به موضوعي اشاره کرده که پشت‌پرده برخي خط‌قرمزهاي ناگفته در حذف تصوير خاتمي در سال‌هاي گذشته را آشکار مي‌کند: اينکه نه‌تنها حکمي در کار نبوده، بلکه دبيرخانه اين شورا نامه‌اي در اين موضوع ارسال کرده که اصولا مصوبه تلقي نمي‌شود. گويا بر اساس همين نامه مدتي رسانه‌ها از انتشار تصوير خاتمي منع شده بودند. مطهري در همين زمينه سوال ديگري روي ميز «پايداري»ها مي‌گذارد: «بر اساس کدام حکم قضايي آقاي خاتمي ممنوع‌التصوير و ممنوع‌الخروج و ممنوع‌البيان شده؟ ايشان در کدام دادگاه از خود دفاع کرده که بعد محکوم به اين احکام شده باشد؟» با آنکه «سيدمحمد خاتمي» در دفتر کارش نشسته و بنايي به حضور در قدرت ندارد، برخي هنوز اين مساله را باور نکرده و گويا از سايه فعاليت‌هاي سياسي او هم واهمه دارند. جالب اينکه بر اساس ارزيابي‌هاي دقيق برخي در همين بهارستان، طرفداران کسي که دوبار براي نشستن بر صندلي رياست‌جمهوري ايران از مردم راي بالاي 20ميليون گرفت، چيزي حدود صدنفر از اعضاي حزب و فاميل و خانواده برآورد شده است.  با اين حال در برابر ادعاي 9 نماينده مبني بر حکم شوراي امنيت ملی براي منع صدا و سيماي خاتمي، علي مطهري تاکيد دارد که «شورايعالي امنيت ملي مصوبه‌اي مبني بر ممنوع‌التصويري آقاي خاتمي ندارد.  اين موضوع چندبار در هيات نظارت بر مطبوعات مورد بحث قرار گرفت و نتيجه اين بود که مصوبه‌اي از طرف شورايعالي امنيت ملي در اين خصوص وجود ندارد و فقط در همان ايام، دبيرخانه اين شورا نامه‌اي در اين موضوع ارسال کرده که مصوبه تلقي نمي‌شود.»    البته «علي لاريجاني» رييس مجلس نيز در گفت‌وگوي نوروزي‌اش با «شرق» بر بهره‌مندي حکومت از توان روساي‌جمهوري سابق به منظور بهبود روابط ديپلماتيک با جهان تاکيد کرده بود. علي مطهري از سوي ديگر درباره شورايعالي امنيت ملی به «ايسنا» مي‌گويد: «اين شورا تنها در شرايط بحران و اضطرار مي‌تواند چنين احکامي - آن‌هم به‌طور موقت- داشته باشد و احکام دايمي نيازمند حکم قضايي است.
 به همين دليل من معتقدم حکم حصر خانگي آقايان موسوي و کروبي نيز فقط براي همان دوره بحران نافذ بوده و بعد از آن نياز به حکم قضايي داشته است.»
 او به صراحت، رفتار برخي نمايندگان را مورد انتقاد قرار داده است: «من اين تندروي‌ها را نمي‌پسندم. اگر آنها از روشن‌شدن حقايق حوادث سال 88 نمي‌ترسند، مقدمات محاکمه علني اينگونه افراد را فراهم کنند تا بعد از اين فقط بر اساس حکم دادگاه صالح درباره اين افراد سخن بگويند.»
از کاريزماي خاتمي مي‌ترسند
مدتي است کمتر از 30 نماينده نزديک به جبهه پايداري، مجلس 290نفري را به‌هم ريخته‌اند و هرروز ايده‌اي تازه رو مي‌کنند، شايد آنطور که «محمدرضا تابش» تحليل کرده اين طيف سياسي کم‌شمار در بهارستان بيش از هرزمان ديگري نگران حذف از جريان سياسي کشور هستند و براي بازگشت و ابقا در ساختار سياسي دست و پا مي‏زنند. حميد رسايي که پيش‌تر خبر داده بود نامه 150 نماينده در ممنوع‌الخروج‌شدن خاتمي تاثيرگذار بوده، حالا براي شورايعالي امنيت خط‌ونشان کشيده: «اگر شورايعالي امنيت تکليف خود را با مصوبه ممنوع‌البيان و ممنوع‌التصويربودن خاتمي روشن نکند بديهي است رسانه‌ها هيچ احترامي به ديگر مصوبات اين شورا به‌خصوص کرسنت نخواهند گذاشت.»البته نکته جالب‌توجه در اعتراض این نمايندگان به رهبري کريمي‌قدوسي اين است که شورايعالي امنيت ملی به‌تازگي دومين شکايتش از کريمي‌قدوسي را نيز انجام داده، هرچند کريمي‌قدوسي اين شکايت را تکذيب کرده است.
ممنوع‌الحياتي خاتمي را هم تذکر دهيد!
علي مطهري آب پاکي را روي دست منتقدان ريخته و مي‌گويد: «حکم ممنوع‌البياني آقاي خاتمي نيز نخستين‌باري است که به گوش من مي‌خورد. بهتر بود اين تذکردهندگان محترم حکم ممنوع‌الحياتي ايشان را هم ذکر مي‌کردند تا خيال خودشان را راحت کرده باشند.»
محمدرضا تابش نيز در همين زمينه معتقد است: «جبهه پايداري‌ها براي تدوام حيات خود ناگزير از به‌راه‌انداختن چنين روندهايي هستند، اگر وضعيت اين روزهاي مجلس را دنبال کنيد واقعيت‌ها نشان از به‌گوشه‌رفتن جبهه پايداري و شکاف بيشتر آنها و اصولگرايان حاضر در مجلس است، آنها براي آنکه اصل صورت مساله را پاک کنند توپ را در زمين خاتمي انداخته‌اند بي‌آنکه بدانند خاتمي آنقدر وجهه ملي دارد که به اين سادگي‌ها نه‌تنها تخريب نمي‌شود که اين رقم کارها تنها به افزايش محبوبيت او در جامعه کمک خواهد کرد.»او همچنين «کاريزماي خاتمي و محبوبيت ملي» او را دليل ديگر مخالفت‌ها با سيدمحمد خاتمي و تلاش تندروها براي تمرکز روي نام او مي‌داند.
بذرپاش پاي نامه کريمي‌قدوسي را امضا نکرد
ديروز اغلب رسانه‌ها نوشتند که 10 نماينده پاي نامه ممنوع‌البيان و تصويرشدن خاتمي را امضا کرده‌اند، در حالي‌که تنها 9 نماينده پاي نامه کريمي‌قدوسي امضا زده بودند. اگرچه در خبر منتشرشده خبرگزاري‌ها؛ نام مهرداد بذرپاش هم در ميان امضا‌کنندگان به‌چشم مي‌خورد، اما پيگيري‌هاي «شرق» مشخص کرد؛ بذرپاش پاي نامه را امضا نکرده و در عوض، نام «علي‌اصغر زارعي» از قلم افتاده بود.
در متن نامه کريمي‌قدوسي که بخش‌هاي ناگفته آن از سوي سايت «جمهوريت» منتشر شده، آمده: «خاتمي از سران و حاميان فتنه آمريکايي 88 بوده و هم‌اينک نيز از آن گناه نابخشودني توبه نکرده و بر مواضع خود در برابر انقلاب باقي است و به‌تازگي به ديدار يکي از عناصر ضدانقلاب (بهزاد نبوي) رفته و حمايت خود را از اين تفکر اعلام کرده.»
از تذکر تا سوال ملي
در ادامه متن، کريمي‌قدوسي تاکيد دارد: «چرا رسانه‌ها و جرايد معلوم‌الحال در بازسازي چهره ايشان تلاش مي‌کنند و قوه‌قضاييه همانطور که ممنوع‌الخروج‌بودن را به ايشان ابلاغ و اجرا نموده، دو حکم ديگر همچون ممنوع‌التصويربودن و ممنوع‌البيان‌بودن ايشان را به‌طور جدي پيگيري و اعمال نمي‌کند؟
 مدعي‌العموم تذکر جدي به اين تلاش‌هاي رسانه‌اي بدهد و از زمينه‌سازي براي فتنه‌هاي آينده جلوگيري کند.»ماجراي تلاش 9 نماينده در حذف تصوير و صداي رييس‌جمهوري دوره اصلاحات کماکان در قالب تذکر به وزير دادگستري در دستورکار هيات‌رييسه است و در روزهاي آينده بايد ديد پاسخ وزير به سوال و تذکر نمايندگان چه خواهد بود، احتمال اين مي‌رود که نمايندگان پيگير ممنوع‌التصويرکردن خاتمي پس از تذکر در قالب طرح سوال ملي، موضوع را در صحن علني مجلس پيگيري کنند.



تاریخ انتشار : 17 تیر 1393, 04:43



» اخبار مرتبط:

  • جمع‌آوري بازي رايانه‌اي ترور موسوي و كروبي
  • خواب رزمنده در خیبر+عکس
  • با طیف "دلواپسان" مهربان باشیم!
  • فتوای آیت‌الله اردبیلی درباره پارازیت‌های ماهواره‌ای
  • هفته‌ نامه «9 دی» توقیف شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟