استفاده از خانههای سازمانی منحصراً با کارمندان انتقالی یا مأمور خدمتمیباشد و کارمندان بومی و محلی که برای همان محل استخداممیشوند حق استفاده ازخانههای مذکور را ندارند.
هم چنین دولت در بندهای بعدی نحوه استفاده از منازل سازمانی را اینگونه تشریح کرده :
به گزارش راک نیوز ؛ خبرهایی مبنی بر واگذاری خارج از چارچوب قانونی، تعدادی از منازل سازمانی به برخی افراد در آموزش وپرورش گچساران شنیده میشود.
درحالیکه باتوجه به آئین نامه نحوه واگذاری منازل سازمانی که ماده 2 وبند "پ" آن در ذیل آمده وهم چنین بخشنامه های متمم دراین زمینه ، اولویت واگذاری منازل سازمانی با کارکنان مرد میباشد.
ذرابتدا برای آگاهی بیشتر موادی از آئین نامه مربوط به شرایط و طرز استفاده کارمندان دولت از خانه های سازمانی در زیر اشاره شده است:
ماده 2 - وزارتخانهها و مؤسسات و شرکتهای دولتی یا وابسته به دولت مکلفندخانههای سازمانی را از تاریخ تصویب این آییننامه با رعایت شرایطذیل در اختیارکارمندان قرار دهند: الف - استفاده از خانههای سازمانی منحصراً با کارمندان انتقالی یا مأمور خدمتمیباشد و کارمندان بومی و محلی که برای همان محل استخداممیشوند حق استفاده ازخانههای مذکور را ندارند*.
هم چنین دولت در بندهای بعدی نحوه استفاده از منازل سازمانی را اینگونه تشریح کرده :
پ - چنانچه تعداد متقاضیان بیش از تعداد واحدهای مسکونی خالی موجود باشد حق تقدمبا رعایت تعداد عائله، سابقه خدمت در همان محل ومعکوس حقوق و مزایا تعیینمیگرد.
البته در بخشنامه های بعدی با اعمال قیدهایی حق استفاده از این منازل را برای کارکنان زنی که مطلقه و سرپرست خانوار باشند بلامانع دانسته است.
اما در تازه ترین اقدام آموزش پرورش گچساران به برخی از کارکنان زنی که نه مطلقه ونه سرپرست خانوار بودند والبته حتی از نظر امتیاز از خیلی ها در رده پائین تری قرار داشتند منزل سازمانی واگذار نمود.
ازنکات جالب توجه این است که یکی از همین کارکنان زن آموزش وپرورش گچساران در سال های گذشته نیز متقاضی خانه سازمانی بوده اما حتی اداره کل آموزش وپرورش استان ،واگذاری منزل سازمانی به ایشان را خارج از رویه های قانونی دانسته وازابلاغ دستور واگذاری منزل به درخواست ایشان امتناع نمودند.، وپادرمیانی یکی از مسئولان استانی و تماس تلفنی با مدیر آموزش پرورش گچساران (یدالله مرادی)برای واگذاری خانه سازمانی درصورت امکان راه به جایی نبرد .
راک نیوز معتقد است که همه فرهنگیان سخت کوش و زحمت کش شهرستان گچساران که با حداقل امکانات برای ارتقاء آموزش دراین منطقه با جان ودل کارمیکنند مستحق استفاده از امکانات رفاهی ودولتی ازقبیل منازل سازمانی میباشند .
اما وقتی که تعدادمنازل سازمانی موجودکمتر از تعداد فرهنگیان مستحق دریافت منزل سازمانی میباشد انتظار میرود عدالت که مهم ترین شاخصه حکومت اسلامی است به نحوه شایسته در برخورداری افراد از اموال عمومی که همه افراد در آن حق دارند صورت پذیرد.
سوال اساسی اینجاست که آیا فرهنگی مردی که نان آور خانواده است و تامین مسکن وسرپناه برای افراد خانواده راوظیفه خود میداند وقتی از این نعمت محروم گردد ودرنقطه مقابل ببیند آقای x که غیرفرهنگی است اما با استفاده از مکانیزم های تعریف نشده از منازل سازمانی استفاده میکندباچه دلگرمی انتظار راندمان کاربهتر وبهره وری بیشتر را میتوان از آن داشت.
این معلم برای دانش آموزان خود وقتی بخواهد از عدالت وبی عدالتی مثالی بزند به کدام موارد باید اشاره کند ؟ عدالت علی که به برادرش هشدارمیدهد که همه درنگاه امیرالمومنین یکسان هستند بی شک بهترین نماد عدالت در حکومت اسلامی است اما برای بی عدالتی .....
اینکه کدام شاخصه این افراد سبب گردیده تا ضمن نادیده گرفتن بخشنامه های دولت و چشم پوشی از حق تعداد زیادی ازفرهنگیان اعم ازمرد و حتی زنان دارای شرایط مندرج در بندهای قانونی ،مدیریت فعلی این چند خانم را مستحق استفاده از این منازل دانسته! سوالی است که یا مدیریت محترم و یا روابط عمومی اداره آموزش وپرورش استان باید پاسخگو باشد.
بی شک چنین نگاه های تبعیض آمیز توسط بنیادی ترین نهاد آموزشی وپرورشی میتواند هم برمیزان انگیزه کارکنان اداره تاثیر منفی داشته باشد و هم برای دولتی که قرار است باتدبیر وامید به جلو گام نهد حاشیه ایجاد نماید .
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر