مدیرعامل شیلات کهگیلویه و بویراحمدگفت:به دلیل پیوسته بودن مزارع پرورش ماهی و تغذیه از منابع آب مشترک میزان خسارت های وارد شده به فعالان پرورش ماهی این استان بیشتر از سایر نقاط کشور بوده است.
به گزارش راک نیوز ؛ غلام عباس موسوی نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دلیل شیوع این بیماری، تخم بچه ماهی هایی است که از برخی کشورهای خارجی وارد می شود.
وی اظهار کرد: به دلیل پیوسته بودن مزارع پرورش ماهی و تغذیه از منابع آب مشترک میزان خسارت های وارد شده به فعالان پرورش ماهی این استان بیشتر از سایر نقاط کشور بوده است.
کهگیلویه و بویراحمد با تولید سالیانه 13 هزار و 800 تن ماهی سردآبی در 194 مزرعه یکی از قطب های پرورش آبزیان در جنوب کشور است.
موسوی نژاد بیان کرد: تشکیل ایستگاه قرنطینه ماهی چشم زده برای پیشگیری از ورود عوامل بیماری زا در مزارع این استان ضروری است.
وی گفت: تعامل سازنده دستگاه های اجرایی و نهادهای نیروی انتظامی، اتحادیه های امور صنفی، دامپزشکی و شیلات برای تشکیل ایستگاه های قرنطینه ماهی چشم زده برای حمایت از فعالان پرورش ماهی گرهگشا است.
مدیرعامل شیلات
کهگیلویه و بویراحمد آموزش فعالان پرورش ماهی، تجهیز مزارع پرورش ماهی به زیرساخت های مکانیزسیون جدید و راه اندازی بازارچه فروش ماهی را از راهکارهای ارتقای پرورش ماهی سردآبی در این استان عنوان کرد.