این چهره سیاسی اصلاحطلب به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو در دانشگاه پیامنور گچساران سخنرانی خواهد کرد.
مراسم روز دانشجو روز یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳ در دانشگاه پیامنور گچساران برگزار میشود.
ولیالله شجاعپوریان عضو شورای اسلامی شهر تهران در دانشگاه پیامنور گچساران سخنرانی خواهد کرد.
این چهره سیاسی اصلاحطلب به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو در دانشگاه پیامنور گچساران سخنرانی خواهد کرد.
مراسم روز دانشجو روز یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳ در دانشگاه پیامنور گچساران برگزار میشود.
*گذری بر زندگینامه دکتر شجاع پوریان
دکتر ولیالله شجاعپوریان (زاده ۱۴ مرداد ۱۳۴۱ در بخش تشان از توابع شهرستان بهبهان استان خوزستان)، نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ بهبهان در دورهٔ هفتم مجلس شورای اسلامی بودهاست. وی پیشتر در دورهٔ ششم نیز عضو این مجلس بود. وی اکنون عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران (دوره کنونی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶) است که در انتخابات این دوره در لیست ائتلاف اصلاح طلبان قرار داشت.
ایشان از شهریور ۹۲ تا شهریور ۹۳ به مدت ۱ سال معاون اجرایی شورای شهر تهران بود.
همچنین در شهریورماه ۹۳ و در جریان برگزاری مجمع انتخابی از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران ، ولی الله شجاع پوریان عضو شورای اسلامی شهر تهران با اکثریت قاطع آرا به مدت ۴ سال به عنوان رییس هیات ورزش های همگانی استان تهران که با ۵۹ انجمن و کمیته در زیر مجموعه خود بزرگترین هیات استانی در کل رشته های ورزشی کشور است انتخاب شد. دکتر شجاع پوریان پیش از این نیز ریاست انجمن ورزش های همگانی و آمادگی جسمانی شهرداری تهران را عهده دار بود .
لازم باشاره است که دکتر شجاعپوریان یکی از اعضاء کلیدی و برجسته خوزستانی های مقیم تهران می باشد.
سوابق علمی
شجاع پوریان، دانشآموختهٔ رشتهٔ زبان و ادبیات عرب در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد حقوق بینالملل از دانشگاه پیام نور تهران
سوابق اجرایی
نماینده اصلاح طلب دورههای ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ بهبهان استان خوزستان،
عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز،
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز،
مدیر کل دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز،
نایب رییس کمیسون فرهنگی مجلس ششم،
عضو کمیتههای تحقیق و تفحص از صدا و سیما و وزارت نفت در مجلس ششم و هفتم،
عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها،
عضو بنیاد آبادانی رشد و آزادی ایران اسلامی (بنیاد باران) و از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس.
دوران نمایندگی مجلس شورای اسلامی
مجلس ششم (۱۳۷۸-۱۳۸۲)
دکتر ولیالله شجاع پوریان در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ و از حوزهٔ انتخابیهٔ شهرستان بهبهان، سردشت و زیدون و تشان (استان خوزستان) و در حمایت احزاب اصلاح طلب مورد حمایت دولت سید محمد خاتمی با کسب بیش از ۵۰ درصد آرای مأخوذه حوزه انتخابیه خود به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
اکثریت کرسیهای مجلس ششم را اصلاح طلبان در اختیار گرفتند و شاید بتوان گفت جنجالیترین دورهٔ مجلس ایران بودهاست. این دوره از ۷ بهمن ۱۳۷۹ تا چهار سال قانونگذاری ایران را بر عهده داشت.
با وجودی که بر اساس قانون نمایندگان مجلس از مصونیت قضایی برخوردار بودند اما برای نخستین بار در این دورهٔ مجلس و در دورهٔ ریاست هاشمی شاهرودی بر قوه قضاییه این مصونیت برداشته شد. برخوردهای قضایی در این دوره تا آنجا پیش رفت که نزدیک به شصت تن از نمایندگان مجلس ششم را قوه قضائیه به دادگاه فراخواند که از این میان احکام قضایی چهار نفر از آنان صادر و قطعی شد.
اتفاقاتی از قبیل برگزاری کنفرانس برلین و پخش فیلمهایی گزینش شده از این کنفرانس در صداوسیما و توقیف فلهای مطبوعات و بازداشت روزنامه نگاران برجسته در اردیبهشت ۷۹ از چالشهای بوجود آمده در آن دوره مجلس بود.
مجلس هفتم (۱۳۸۲-۱۳۸۶)
انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز ۱ اسفند ۱۳۸۲ برگزار گردید و دکتر شجاع پوریان که توانسته بود از فیلتر شورای نگهبان بگذرد موفق شد با کسب۴۹٫۵۹ درصد آراء به بهارستان راه یابد. اکثریت کرسیهای این مجلس در اختیار اصولگرایان قرار گرفت و دکتر شجاع پوریان و همراهان ایشان در اقلیت قرار گرفتند.
در مجلس هفتم نیز با وجودی که ایشان جز اقلیت مجلس محسوب می شدند اما نطقهای دلسوزانه ایشان در حمایت از مواضع مردم و موکلانش در شهرستانهای بهبهان و تشان از به یادمانده های آن مجلس می باشد.
عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران
وی در انتخابات چهارمین دورهٔ شورای اسلامی شهر تهران نامنویسی کرد و با ۱۱۰٫۶۹۶ رأی،[۳] در رتبهٔ ۳۳، به عنوان عضو دوم علیالبدل انتخاب گردید.
این انتخابات در تاریخ جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ همزمان با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری برگزار گردید. شجاع پوریان در این انتخاب اخلاق را قربانی سیاست ننمود و در جلسات مختلف بارها از هواداران خود خواهش کرد که یا نام وی را در برگ یه رأی خود ننویسند و یا نام کل لیست ۳۱ نفره را در برگهٔ رأی خود درج نمایند. اما از اختلاف آراء و رتبهٔ دیگر اعضای لیست با ایشان چنین استنباط میشود که احتمالاً اعضای دیگر لیست ۳۱ نفره این اقدام را رعایت نکرده و به شکل دیگری عمل کردهاند..[۴].[۵]
پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم ایران، روحانی، دکتر شجاع پوریان را به عنوان یکی از ۴ گزینه نهایی تصدی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که در نهایت مسعود سلطانی فر بعنوان وزیر پیشنهادی جهت کسب رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی گردید .
با رفتن مهدی حجت از شورای چهارم به سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگری، شجاع پوریان به عنوان نمایندهٔ مردم تهران در شورای شهر، به شورای شهر راه یافت.
لازم به اشاره است که دکتر شجاع پوریان علاوه بر محبوبیت کشوری و بومی – منطقهای در استان خوزستان، در میان تمامی استانهای نیمه جنوبی کشور از مقبولیت و احترامی ویژه برخوردار است. مردم استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر ارادت و علاقه شدیدی به ایشان داشته و بارها و به مناسبتهای مختلف ایشان را به مجامع و محافل خود دعوت نمودهاند.
آثار و تألیفات
– بازتاب اندیشه. تهران: نشر رنسانس، ۱۳۸۴)
– تألیف و ترجمهٔ حکمت متنبی (اهواز: انتشارات دانشگاه شهید چمران، ۱۳۸۴)؛
-سیمای قرآن در نهج البلاغه؛
-فرهنگنامه افعال عربی (اهواز: انتشارات دانشگاه شهید چمران، ۱۳۸۵).
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر