معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کهگیلویه وبویراحمد گفت: با وجود کمبود آب در استان ، استحصال بیرویه از حدود یک هزار و ۱۶۸ چاه غیر مجاز برای مصارف کشاورزی سبب تشدید بحران شده است.
یک هزار و ۱۶۸ چاه در کهگیلویهوبویراحمد غیرمجاز است
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کهگیلویه وبویراحمد گفت: با وجود کمبود آب در استان ، استحصال بیرویه از حدود یک هزار و ۱۶۸ چاه غیر مجاز برای مصارف کشاورزی سبب تشدید بحران شده است.
رسول فرهادی در نشست کارگروه حفاظت از منابع آب کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه دشت امامزاده جعفر (ع) به عنوان بحرانیترین دشت استان از نظر افت منابع زیرزمینی است، اظهار داشت: این منطقه به عنوان دشت پایلوت در استان معرفی شد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه مقرر شد شورای دشت پایلوت در استان تشکیل شود، ابراز کرد: متاسفانه از سال گذشت تا کنون در حال طراحی الگوی کشت یک دشت هستیم.
وی با بیان اینکه کارگروههای حریم کیفی آب تشکیل شد، گفت: دو مدل چشمه آبشار و بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج در آن بررسی شد.
فرهادی با انتقاد از عدم جدیت در تشکیل کمیته عمران و رودخانه بشار، عنوان کرد: شرکت آب منطقهای تنها با کداعتباری از شرکت مدیریت منابع آب برای حوزه بشار اعتبار تامین کرد.
وی با بیان اینکه مطالعات شهرداری در حوزه رودخانه بشار بدون هماهنگی با آب منطقهای در حال انجام است، گفت: فرهنگ همکاری و مشارکت در بین دستگاههای اجرایی استان ضعیف است.
فرهادی با اشاره به اینکه تعداد 3 هزار و 639 حلقه چاه در استان وجود دارد، عنوان کرد: 212 حلقه چاه از سال 85 تا 94 مسدود کردیم.
وی با بیان اینکه یک هزار و 168 حلقه چاه غیرمجاز در استان وجود دارد، اظهار داشت: بیشتر این چاهها مربوط به شهرستانهای کهگیلویه و گچساران و برای مصارف بخش کشاورزی است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: بحران کم آبی در شهرستان بهمئی نسبت به سایر شهرستانها مشهودتر است.
وی با بیان اینکه 467 کنتور هوشمند تا پایان سال 94 بر روی چاههای آب استان نصب شد، تصریح کرد: پیش بینی میشود در سال 95 حدود 150 کنتور هوشمند بر روی چاههای آب استان نصب شود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر