درحالیکه خبر خودکشی دختر 17 ساله یاسوجی در رسانه ها بازنشرمیشد تصویری از جوان 23 ساله گچسارانی شامگاه دوشنبه سوژه خبری شبکه های واتس آپی گردید.
روزگذشته خبرخودکشی دختر جوانی در یاسوج منتشرشد تا آمار جان باختگان با این اقدام غیر شرعی درمیان نسل جوان جامعه رو برشد باشد.
به گزارش راک نیوز از یاسوج ؛این دختر جوان با هویت ( پ . م) اهل دهستان دشتروم و ساکن یاسوج بوده که روز گذشته به علت مصرف ۵۰ قرص ترامادول جان خود را از دست داد.
تلاش پزشکان و کادر درمانی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج برای نجات جان این دختر جوان بی فایده بود.
هنوز علت دقیق این خودکشی معلوم نیست و مسئولان پزشکی قانونی استان نیز در این باره اظهار نظری نکرده اند.
خودکشی این دختر جوان یازدهمین خودکشی در کهگیلویه و بویراحمد در سه هفته اخیر است.
درحالیکه خبر خودکشی دختر 17 ساله یاسوجی در رسانه ها بازنشرمیشد تصویری از جوان 23 ساله گچسارانی شامگاه دوشنبه سوژه خبری شبکه های واتس آپی گردید.
به گزارش خبرنگار راک نیوز از گچساران؛ شامگاه دوشنبه شب جوان 23 ساله ای بنام (پ.ت) دراقدامی مشابه دختر 17 ساله یاسوجی با خوردن مشتی قرص ترامادول در قبرستان گچساران به زندگی خود پایان داد.
براساس این گزارش نیروی انتظامی جسد بی جان این جوان نگون بخت را پیدا و پس از تشخیص هویت خانواده وی را مطلع نمود.
اگرچه از علت دقیق این خودکشی اطلاعی دردست نیست اما یک منبع آگاه به خبرنگار ما گفت :اختلاف خانوادگی بر سر خریدن خودرو و مخالفت خانواده با این درخواست عامل گرفتن این تصمیم آنی و غیر شرعی بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه وبویراحمداردیبهشت امسال در خصوص خودکشی ها در این استان،گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ خودکشی رتبه چهارم را در کشور دارد و سال ۹۴ نیز خودکشی در این استان نسبت به سال قبل از آن ۳۵ درصد افزایش داشته است.
کامروزامینی افزود: نرم کشوری خودکشی در سنهای زیر ۱۸ سال ۷ .۸ درصد بوده اما در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ درصد است و این افراد خودکشی با طناب و سلاح گرم را برای خود انتخاب می کنند.
وی با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۲ درصد با سلاح گرم اقدام به خودکشی میکنند، افزود: بویراحمد و دنا بر حسب جمعیت در صدر خودکشیها قرار دارد.آمار کنونی خودکشیها در استان نگران کننده است که باید مسوولان برای جلوگیری از این روند تدابیر ویژهای بیندیشند.
به گزارش راک نیوز ، بیماری های ذهنی، اعتیاد و عوامل اجتماعی- اقتصادی، برخی از عوامل مرتبط با ریسک خودکشی هستند. با وجود عوامل بیرونی مانند حوادث ناگوار که خود محرک خودکشی اند نمی توان یک عامل را بطورمستقل برای ریسک خودکشی درنظرگرفت. موضوع خودکشی و اقدام به خودکشی در سالهای اخیر توجه زیادی را به خود معطوف کرده است.
علاوه بر بیلان ها و آمار و ارقام و بررسی علل و بحران های اجتماعی که کاتالیزور مناسبی برای رشد نرخ خودکشی در ایران است ، بایستی خاطر نشان شد که در فرهنگ اجتماعی ، بدعت نادرست و غلطی بنام خود کشی در اندیشه و افکار جای گرفته است تا هر کسی که در گذار زندگی خود با یکی از مسائل و بن بست های روزمره مواجه شود ، ناامید از همه جا ولی به راحتی دست به خودکشی زده و خود را از شر واقعیت های تلخ زندگی دور کند!
آمارها نشان میدهد، خودکشی در ایران نسبت به سایر کشور های جهان به ویژه کشور های اروپای غربی درصد بسیار پایینتری دارد اما روند رو به رشد آن در ایران در مقایسه با سالهای گذشته به وضعیت نگران کنندهای رسیده است. بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، روزانه ۱۳ مورد خودکشی با میانگین سنی ۲۹ سال در ایران اتفاق میافتد.
به گزارش راک نیوز ؛ در طی روزهای گذشته متاسفانه این دوازهمین خبر خودکشی از طبقه جوان جامعه در استان کهگیلویه وبویراحمد میباشد که رسانه ای شده است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر