به گزارش راک نیوز غلامعباس سبز روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انجام این مهم با هماهنگی و همکاری دستگاه قضایی بهویژه سازمان تعزیرات حکومتی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوده است.
وی تصریح کرد: برخی از این مراکز حتی بالای سه تا پنج سال نیز فعالیت داشتهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: برخی از این مراکز درمانی نیز هماینک با شاکی خصوصی مواجه شدهاند و پرونده آنها در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است.
سبز یادآور شد: عدهای از این مراکز مدعی شدند که صدور مجوز آنها با متخصصان و پزشکان زیبایی و پوست در سایر استانها بوده که با توجه به بررسیهای انجام شده این ادعاها رد شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با هشدار به خانوادهها بهویژه زنان و دختران جوان، از آنان خواست که هنگام مراجعه به مراکز زیبایی و پوست با دقت اقدام کنند.
وی افزود: بعضی افراد نیز در برخی آرایشگاهها و مراکز غیرمجاز اقدامات زیبایی و درمانی ارائه میدهند که این امر در درازمدت عوارض جبرانناپذیری برای مراجعهکنندگان به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به عوارض لیزر در حذف موهای زائد و خدمات زیبایی نیز گفت: در انجام لیزر نوع دستگاه، مدتزمان استفاده از لیزر، طولموج بهکارگیری لیزر و شدت آن حائز اهمیت است و دستگاه باید مورد ارزیابی کالیبراسیون قرار گیرد که این فرایند بههیچوجه در مراکز غیرمجاز انجام نمیشود.
سبز گفت: حتی در بازدیدها و بررسیهای انجامشده در این موسسههای غیرمجاز افراد غیر متخصص برای کسب درآمدهای بیشتر و هدف قرار دادن سلامت مردم بهصورت غیرقانونی مشغول به فعالیت هستند.
شاخص تختهای موجود بیمارستانی در استان هماینک حدود یک و نیم درصد و از میانگین کشوری کمتر است.
تعداد پرستاران شاغل در بیمارستانها نیز یک هزار و 509 پرستار است.
حدود 80 درصد کادر پرستاری در استان زن هستند.
با بهرهبرداری از بیمارستانهای در دست ساخت یاسوج، باشت و گچساران تعداد تختهای بیمارستانی این استان از ۷۴۴ تخت به یک هزار و ۴۰۰ تخت میرسد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر