وزیر اسبق اطلاعات میگوید تعطیلی 100 شرکت اقتصادی وابسته به این وزارت در زمان مدیریت وی، به خواست رهبر معظم انقلاب انجام گرفت.
علی یونسی در مصاحبه با هفته نامه تجارت ضمن اشاره تلویحی به برخی لغزشها در دوره سازندگی گفته است: پیش از اینکه به وزارت اطلاعات بیایم در سیستم قضایی کشور حضور داشتم و از نزدیک با تخلفات ارگانهای امنیتی آشنا بودم و از خطر فعالیتهای اقتصادی آنها آگاهی داشتم.
ذهن بنده آمادگی کامل داشت تا با این موضوع برخورد کنم؛ در اولین جلسه پس از انتخاب به عنوان وزیر اطلاعات در حضور رهبر انقلاب حاضر شدیم و ایشان تاکید کردند که فعالیتهای اقتصادی وزارت اطلاعات را تعطیل کنیم؛ یعنی هنوز وارد وزارتخانه نشده بودم که این موضوع از بنده خواسته شد.
وی می افزاید: تمامی ارگانهای اجرایی کشور از دخالت وزارت اطلاعات در فعالیتهای اقتصادی ناراضی بودند و از این سیاست حمایت کردند. دولت با جبران کسری بودجه ناشی از توقف فعالیت های اقتصادی وزارتخانه کمک شایان توجهی به ما کرد؛ بودجه خیلی خوبی در اختیار من قرار گرفت و توانستم بسیار بهتر از گذشته نیاز کارکنان وزارتخانه را تأمین کنم؛ البته بسیاری از مدیران وزارت اطلاعات نیز از این موضوع ناراضی بودند و از این تصمیم حمایت کردند؛ آنها میگفتند ما نمونه بارز این مثال «آش نخورده و دهان سوخته هستیم».
یونسی درباره سرنوشت این شرکتهای اقتصادی گفت: برخی واگذار شد و برخی دیگر نیز منحل شدند؛ بیش از صد شرکت منحل شد.
وی میافزاید: این شرکتها در تمام بخشها فعال بودند و از رانتی که برایشان ایجاد میشد استفاده میکردند؛ ما نیز برای جلوگیری از سوءاستفاده این رانتها خواستار تعطیلی فعالیتهای اقتصادی وزارت اطلاعات شدیم و البته از همه مهمتر ما میخواستیم با مفاسد اقتصادی مبارزه کنیم و این اقدام باید در عین بی طرفی صورت میگرفت؛ اگر وزارت اطلاعات خود درگیر فعالیتهای اقتصادی میشد که نمی توانست به راحتی با دانه درشت های مفاسد اقتصادی و با مخلان امنیت اقتصادی کشور برخورد کند.
فارس
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر