جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با تنشهایی همراه بود که این موارد کمکی به تولید استان نمیکند!
به گزارش راک نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دو سه سالی است در راستای رفع مشکلات واحدهای تولیدی، بهبود کسب و کار، بازگشت واحدهای راکد و نیمه فعال به چرخه تولید و بهبود وضعیت بخش صنعت استان برگزار میشود و هر بار در این جلسات بر همکاری بانکها و دستگاههای خدماتی با تولیدکنندگان و سرمایهگذاران تأکید شده و عنوان میشود مصوبات کارگروه رفع موانع تولید لازمالاجرا است.
امروز نشست کارگروه رفع موانع تولید برگزار و مشکل کارخانه آجر نماسازان مروارید مبنی بر مسدود شدن حساب این کارخانه توسط شرکت گاز مطرح شد که کریمی مدیر حقوقی این شرکت گفت: طبق بند ب قانون اجرای مصوبات این کارگروه شامل شرکت گاز نمیشود.
جعفر کوهرگانی معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به صحبتهای مدیر حقوقی شرکت گاز گفت: وظیفه همه حمایت از واحدهای تولیدی است اما آیا با این کار به شرکت گاز که حساب تنها واحد بزرگ صنعتی کهگیلویه را مسدود کرده کمکی شد؟
وی بیان کرد: شرکت گاز با این کار ضربه بزرگی به این کارخانه وارد کرد کاش به جای مسدود کردن حساب شرکت آن را تعطیل میکردید! قبول داریم که واحدها به دستگاههای خدماتی بدهکار هستند اما باید به آنها کمک کنیم که بتوانند در این شرایط، تولید خود را رونق دهند و بدهیهای خود را بپردازند.
این مسوول عنوان کرد: سرمایهگذار کارخانه آجر دهدشت فرد اصفهانی است که سرمایه 300 یا 400 میلیارد تومانی خود را در کهگیلویه و برای فرزندان همین منطقه محروم سرمایهگذاری کرده، کدام یک از ما که متعلق به کهگیلویه و بویراحمد هستیم حاضریم سرمایه خود را از کانادا، تهران و اصفهان جمع کنیم و در این استان سرمایهگذاری کنیم.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذار کارخانه آجر دهدشت مورد حمایت استان است،گفت: این سرمایهگذار یک فرزند داشت که در همین مسیر سفر به استان هم آن را از دست داد. البته این واحد تولیدی اندک تسهیلات دریافت کرده که امیدوارم بتوانند برخی از بدهیها را رفع کند.
گوهرگانی ادامه داد: اگر شرکت گاز کمکی به این واحد نکند و حساب مسدود شده را باز نکند ما هم درب شرکت گاز را قفل میکنیم چرا که مصوبات کارگروه در راستای رونق تولید لازم الاجرا است و باید توسط دستگاهها اجرایی شود.
معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه طرحی ایجاد شده و فرزندان کهگیلویه مشغول به کار شدند، گفت: شرکت گاز امروز و یا فردا به کارخانه آجر دهدشت کمک کند و حساب این واحد را باز کند و خواهش میکنیم شرکت گاز با ما همکاری کند اگر حساب این واحد تولیدی آزاد نشود و همکاری صورت نگیرد دستور دادستان کل کشور پیوست و به نشست صیانت از تولید دادگستری ارجاع داده میشود.
پس از اینکه معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار همکاری شرکت گاز شد و این خواسته را چندین بار مطرح کرد کریمی مدیر حقوقی شرکت گاز در جواب گفت: من اختیاری از خودم ندارم و برای رفع مشکل کارخانه آجر دهدشت باید مشورت کنم.
این صحبتها، واکنش تند گوهرگانی را در پی داشت و معاون استاندار علاوه بر تشری که به مدیر حقوقی شرکت گاز زد که اگر اختیاری نداشتید چرا در جلسه حاضر شدید از او خواست جلسه را ترک کند و کریمی هم جلسه را ترک کرد.
اما پروانه نیک مرام در خصوص این وضعیت گفت: موضوع کارخانه آجر دهدشت و عدم همکاری شرکت گاز را با وزارت کار مطرح کردیم و آنها در جواب گفتند مگر کهگیلویه و بویراحمد تافته جدا بافته است مصوبات کارگروه برای شرکتهای برق و گاز، آب و همه دستگاههای خدماترسان یکی است.
در ادامه این نشست جبار کیانیپور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با بیان اینکه خود قانون دچار نقاط ضعفی است، گفت: امروز فضای کسب و کار کشور شرایط سختی را تحمل میکند و بخش خصوصی نمیداند هوش و هوس خود را به جلو متمرکز کند و یا هواسش به پشت سرش باشد که متحمل ضرر نشود.
وی بیان کرد: ساز و کاری شود و از محاکم قضایی بخواهیم اجازه ندهند هر کسی بیاید دستور بگیرد و حسابی مسدود کند.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: در دیدار نوروزی که با رئیس کل دادگستری داشتیم حجتالاسلام مزارعی بر حمایت از بخش تولید تأکید داشت و اینکه حوزه قضایی حساب هیچ واحد تولیدی را مسدود نمیکند.
صحبتهای چندین باره کیانی باعث شد تا نورمحمدی به این وضعیت معترض شود که هر کاری میخواهیم انجام دهیم کیانی مدعی است و کیانی هم در جواب مدیرکل تامین اجتماعی او را یکی از عوامل تعطیلی کسب و کار در استان بداند.
اما نماینده کارخانه آجر دهدشت که در جلسه حضور داشت گفت: قصد داریم اگر مشکل این کارخانه رفع نشود جلوی شرکت گاز دهدشت تجمع کنیم که گوهرگانی در جواب گفت: این نوع بداخلاقیها فقط برای عدهای تعهد ایجاد میکند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مصوبات کارگروه مبنی بر حمایت از تولید لازمالاجراست اما اگر واحدی بخواهد از این قانون سودجویی کند با آن برخورد میکنیم.
وی عنوان کرد: کارگروه رفع موانع تولید واحدهایی را مورد حمایت قرار میدهد که تولید داشتهاند اما به دلیل مشکلات مالی و اقتصادی و نوسانات ارزی درآمد آنها به گونهای شده که نتوانند خود را بروز کنند و بدهیهای خود را بپردازند.
وی با تأکید بر اینکه اگر واحدی با گردن کلفتی بخواهد از قانون رفع موانع تولید سوء استفاده کند با برخورد ما مواجه میشود، خطاب به مدیران استان افزود: برایتان مثال زدم که فردی از استان اصفهان 300-400 میلیارد تومان خود را در دهدشت سرمایهگذاری کرده آن وقت آقای خوانپایه که در راهداری بود مجوز باربری به این شرکت نمیداد و حالا هم خادم مدیرعامل شرکت گاز که خود فرزند کهگیلویه است جلوی اشتغال بچههای آن منطقه را میگیرد و بعد میگویند کهگیلویه محروم است و به آن بیتوجهی میشود.!
آنچه در نشست امروز کارگروه گذشت نه تنها کمکی به تولید استان نمیکند بلکه میتواند تولید کهگیلویه و بویراحمد در سال رونق تولید را به حاشیه ببرد.دستگاههای خدماترسان به مصوبات کارگروه بیاعتنایی میکنند و باید دید آیا تولید این استان رونق میگیرد؟!
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر