مشروح اخبار


» یک کهگیلویه وبویراحمدی چهره ماندگار فارس شد+عکس



نخستین همایش تجلیل از چهره های ماندگار مفاخر استان فارس برگزار شد.مدیر بنیاد فارس شناسی شامگاه چهارشنبه در مراسم  همایش از تجلیل از چهره های ماندگار گفت:  بزرگداشت مفاخر و چهره های ماندگار ادای دین و تکلیف است.
به گزارش خبرنگار راک نیوز از شیراز..

نخستین همایش تجلیل از چهره های ماندگار مفاخر استان فارس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار راک نیوز از شیراز؛ مدیر بنیاد فارس شناسی شامگاه چهارشنبه در مراسم  همایش از تجلیل از چهره های ماندگار گفت:  بزرگداشت مفاخر و چهره های ماندگار ادای دین و تکلیف است.

منصور طبیعی تصریح کرد: بزرگداشت مفاخر احترام به مقام شاخص علم، حکمت، صنعت و در کل احترام به خدمت است که برای اولین بار در استان فارس این کار مهم انجام می شود.

وی ادامه داد: از سال 89 تا 90 این طرح را بررسی کردیم و دبیرخانه آن در بنیاد فارس شناسی دائر شد و شاخصه های مختلفی از جمله اختراعات، اکتشافات، اخذ نشان های کشوری و جهانی مدنظر قرار گرفت.

alt 

مدیر بنیاد فارس شناسی استان فارس افزود: شناسایی مفاخر در بخش های فرهنگی، هنری، اقتصادی، مذهبی و ... انجام شد و امشب برای اولین  از این بزرگواران تجلیل می شود.

وی تاکید کرد: تمامی بزرگانی که طی 10 سال در فارس اقامت داشته باشند می توان به عنوان شهروندان نمونه آنها را معرفی کرد و این بزرگواران چهره های ماندگار و مفاخر استان فارس هستند.

در ادامه مراسم چهره های مختلفی در بخهش های متنوع از جمله پزشکی، فرهنگ و هنر، رسانه، پدر و مادر شهید و... به عنوان چهره ماندگار و مفاخر فارسی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این مراسم از حسین واحدی پور مدیر مسئول روزنامه خبرجنوب به واسطه فعالیتهای 30 ساله در عرصه رسانه به عنوان مفاخر و چهره ماندگار استان فارس معرفی تجلیل شد.
هم چنین در این مراسم دکتر ملک حسینی بعنوان  مفاخر و چهره ماندگار استان فارس در رشته پزشکی معرفی و تجلیل شد.گفتنی است دکتر ملک حسینی  از غائبین این همایش بود وی که در مسیر اتریش به شیراز بود بامداد امروز واردشیراز شد.


Dr Malekhoseini.jpg

سیدعلی ملک‌حسینی
 جراح و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و از چهره‌های ماندگار همچنین از اعضای اولیه کادر پزشکی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دنا در شیراز می‌باشد

ملک حسینی نخستین پیوند کبد در ایران از فرد زنده به زنده را انجام داد و در دائرةالمعارف پزشکی به عنوان پدر پیوند کبد در ایران معرفی شد.سید علی ملک حسینی فرزند سید حبیب اله ملک حسینی و نوه آیت اله سید صدر الدین ملک حسینی(آصدرا) در سال ۱۳۲۸ هجری خورشیدی در روستای چشمه چنار شهرستان بویر احمد و در خانواده مذهبی و روحانی دیده به عالم هستی گشود.

وی در روستای گوشه امامزاده قاسم و در جوار حرم جدش دوران نوجوانی خود را سپری نمود و در روستای مادوان در چند کیلومتری شهر یاسوج دوران دبستان خود را گذراند پدر و اجدادش از علمای بزرگ منطقه و فعالین انقلابی بودند به گونه‌ای که قریب به چهارصد سال مرجعیت دینی مردم را به عهده داشتند. وی پس از طی دوره متوسطه در شیراز به دانشسرای عشایری راه یافت و سپس به یاسوج بازگشت و به مدت دو سال در روستای مزدک به حرفه معلمی اشتغال داشت در سال ۱۳۵۰ جهت انجام خدمت سربازی و به منظور ادامه تحصیل به سپاه دانش پیوست و برای گذراندن دوره دو ساله سپاه دانش به دورترین نقاط مسجد سلیمان عازم شد به دلیل علاقه وافر به تحصیل دروس مختلف و تحقیق پرداخت سپس در آزمون کنکور شرکت و به رشتهدامپزشکی دانشگاه تهران راه یافت این دوران مصادف شد با مرگ نابهنگکام مادرش که بر اثر بیماری کبد دار فانی را وداع گفت. وی که از شوق خدمت به هموطنان لبریز بود در همان سال مجددا در آزمون کنکور شرکت و درسال ۱۳۵۳ هجری شمسی در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد وی دوران پزشکی عمومی خود را با رتبه ممتاز کذراند و پس از اتمام دوره پزشکی دوره طرح خود را به مدت یکسال در شهر یاسوج گذراند ایشان پس از شرکت در آزمون دستیاری دانشگاه شیراز موفق به اخذ تخصص جراحی عمو می با رتبه ممتاز گردید استاد در دوران دفاع مقدس به عنوان دستیار همراه تیم جراحی عازم جبهه شد و این امر موجب آشنائی او با دکتر ایرج فاضل از اساتید بنام آن زمان گردید و با پیشنهاد دکتر فاضل به تحصیل در رشته جراحی عروق و پیوند اعضاء پرداخت.

وی دوره فوق تخصصی جراحی عروق و پیوند کلیه را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران گذراند و در همان سال به عنوان استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تدریس مشغول شد در سال ۱۳۶۹ جهت طی دوره فوق تخصصی پیوند کبد راهی آمریکا شد و پس از بازگشت به ایران تیم پیوند کبد را در بیمارستان نمازی شیراز تشکیل داد در اردیبهشت ماه ۱۳۷۲ نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقبپدر پیوند کبد در ایران را از آن خود نمود.

در سال ۱۳۷۲ پس از کسب اجازه از سید علی خامنه‌ای و اخذ فتوای وی در خصوص انجام پیوند کبد در ایران وی دوره تکمیلی پیوند کبد را در ایران و بسیاری ازکشورها ازجمله انگلستان سپری نمود و در دومین دوره چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه جراحی عروق و پیوند اعضای حیاتی شناخته شد در راستای خدمات علمی اولین پیوند کبد از انسان زنده به انسان زنده و اولین پیوند کبد به دو نفر از آثار اوست وی به همراه همکاران پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیمارستان خیریه ابن سینا را پایه ریزی کرد



تاریخ انتشار : 21 شهریور 1392, 13:52



» اخبار مرتبط:

  • دکتر ملک حسینی » رییس انجمن پیوند اعضای خاور میانه شد
  • دکتر ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران/کهگیلویه و بویراحمد در اهدا عضو ، جزء 5 استان برتر کشور
  • تنها نخبه کهگیلویه و بویراحمد کیست +عکس
  • تكذيب پس زدگي پيوند كبد رضا داوودنژاد
  • یک مطبوعاتی چهره ماندگار استان فارس شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟