در حالی در ساعات پایانی جمعهشب خبر تماس تلفنی باراک اوباما، با رئیس جمهوری ایران منتشر شد که ساعاتی پیش از آن نسخه الکترونیک روزنامه شنبه صبح کیهان بر روی وبسایت این موسسه قرار گرفته بود.
حال با مقایسه نوشته های کیهان با اتفاق...
در حالی در ساعات پایانی جمعهشب خبر تماس تلفنی باراک اوباما، با رئیس جمهوری ایران منتشر شد که ساعاتی پیش از آن نسخه الکترونیک روزنامه شنبه صبح کیهان بر روی وبسایت این موسسه قرار گرفته بود.
درزیربخش هایی از آن آمده است:
معدل(گفت وشنود)
گفت: یک سایت اجارهای که دیدگاه و نظرات اصحاب فتنه را منتشر میکند از اینکه روحانی با اوباما ملاقات نکرده است بدجوری دلخور شده نوشته است«دستندادند ولی تابو را شکستند»!
گفتم: کاخ سفید رسماً از روحانی برای ملاقات با اوباما دعوت کرده بود ولی رئیس جمهور کشورمان حاضر به این ملاقات نشد. بنابراین کدام تابو شکسته شده است؟!
گفت: چه عرض کنم؟! فتنهگران با این حرفها دارند به خودشان دلداری میدهند!
گفتم: دانشآموزی که در امتحانات پایان سال رفوزه شده بود به پدرش گفت؛ بابا جون، مژده! امسال فقط در یک درس تجدید شدهام. پدرش گفت؛ خب! خیلی بهتر از پارساله که 8 تا تجدید آورده بودی و پرسید حالا از کدوم درس تجدید شدی؟ و دانشآموز گفت؛ معدل!
اختیار اوباما دست کنگره وکنگره دراختیار صهینویست هاست (خبر ویژه)
در حالی که دولت اوباما در مقابل کنگره اختیاری از خود ندارد، اکثریت کنگره تحریمهای جدیدی علیه ایران را در دستور کار دارند. برخی اعضای متنفذ کنگره از اوباما خواستند به رغم نشانههای آشتیجویانه دولت جدید ایران، همچنان موضع سختگیرانهای را اتخاذ کند.
به گزارش رویترز، چهار سناتور آمریکایی از باراک اوباما خواستند علیرغم ارسال نشانههای آشتیجویانه از سوی ایران، همچنان خط مشی سرسختانهای را علیه ایران دنبال کند. رابرت منندز و چارلز شومر سناتورهای دموکرات و لیندزی گراهام و جان مک کین سناتورهای جمهوریخواه از اوباما خواستند بر فشارهای خود علیه ایران بیفزاید. منندز رئیس کمیته روابط خارجی سنا و گراهام از اعضای با نفوذ سنا در سیاست خارجی است.
چارلز شومر و جان مک کین هم در نامهای گفتند آمریکا در این مرحله و تا زمان رفع نگرانیها در مورد برنامه اتمی ایران نباید به هیچ وجه از فشار بر این کشور بکاهد.
کمیته امور بانکی سنای آمریکا به زودی بحث درباره مجموعهای از تحریمهای شدیدتر علیه ایران را که ژوئیه گذشته در مجلس نمایندگان تصویب شده بود شروع میکند.
در همین حال اندیشکده رند با انتشار تحلیلی نوشت: ایران کوتاه نمیآید چرا که معتقد است هرگونه نرمشی باید قهرمانانه و به نفع آنها باشد. بسیاری از سیاستگذاران آمریکایی میگویند اگر فشار کارگر است چرا فشار بیشتری وارد نکنیم؟ اما این کار به برنامه هستهای ایران خاتمه نمیدهد به ویژه اگر ایران به این نتیجه برسد که چیزی از مذاکرات عایدش نمیشود.
در ادامه این تحلیل آمده است: اوباما باید روشن کند که از ایران چه میخواهد؟ فقط امتیازهایی درباره مسئله هستهای یا درباره گستره وسیعتری از مسائل، از نقش ایران در سوریه و افغانستان گرفته تا حمایت تهران از گروههایی مانند حزبالله؟ چه سطحی از همکاری ایران برای شروع برچیدن تحریمها کافی خواهد بود؟ اختلافات آمریکا با جمهوری اسلامی واقعی و عمیق است.
موشه یعلون وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نیز به جروزالم پست گفته است: در حالی که ظاهرا روابط تهران- واشنگتن در حال گرم شدن است، رئیسجمهور ایران دست از جاهطلبی هستهای برنخواهد داشت و آمریکا نباید فشارها را کم کند.
بن رودز مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز به بلومبرگ گفته است: کاهش لحن ضدآمریکایی از سوی روحانی کافی نیست و آمریکا بر اساس کردار و نه گفتار دولت ایران قضاوت خواهد کرد.
بلومبرگ میافزاید: این در حالیست که نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات آمریکایی به اتفاق گفتهاند که آمریکا نباید انتظار چندانی از روحانی داشته باشد. به اعتقاد آنها، روحانی به دنبال فریب دادن آمریکاست و قصد مذاکره ندارد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر