با وجود پاکسازی مداوم ورودی طولیان اما متاسفانه هر روز شاهد منظره زشت ایجاد شده بوسیله حصار زباله و نخالههایی است که در این مکان پراکنده شده است.
رها کردن زبالههای پلاستیکی،نخالههای ساختمانی و حتی زبالههای خانگی توسط برخی شهروندان نه تنها آلودگی محیط زیست و چشمانداز ناهمگون با محیط شهری را در خود دارد بلکه سبب بروز مشکلات و آسیبهای اجتماعی هم میشود.
جای سوال است چرا برخی نسبت به شهر خود باید چنین بیاعتنا باشند و اسباب نابودی محیط زیست را با دست خود فراهم کنند؟و چرا نباید نگاهمان به آینده شهر، نگاه پیشرفت و توسعه باشد؟
روحالله عزیزی در گفتوگو با فارس در مورد اجرای طرح پاکسازی ورودی دهدشت گفت: این برنامه به مناسبت هفته محیط زیست اجرا میشود و میتوان از ان به عنوان راهکار ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست و تشویق مردم به نظافت محیط شهری است.
رئیس اداره محیط زیست کهگیلویه، افزود: در هفته محیط زیست برنامههای دیگری از جمله نصب سطلهای تفکیک زباله از مبدا در شهر، توزیع 300 تا 400 عدد کیسه پارچهای با آرم و لوگوی زیست محیطی بین خانوارها اجرا خواهد شد.
اسفندیار برخه هم با بیان اینکه محدوده خدمات شهری از این ورودی تا ایرانخودرو است، گفت: بارها به کمک سازمان مردم نهاد و حتی مسؤولان ورودی شهر از زباله و سایر پسماندها پاکسازی شده اما با گذشت کمتر از یک هفته دوباره به روال قبل برمیگردد.
شهردار دهدشت، افزود: مردم باید خود را در قبال محیط زیست، شهر و طبیعت مسؤول بدانند و از ریختن زباله خودداری کنند.
علیرضا خوشونژاد مسؤول سمن بلادشاپور با بیان اینکه اعضای این سمن تاکنون در بیش از 50 برنامه پاکسازی شرکت داشتهاند، گفت: زیباسازی فضای شهر به کمک نقاشی و رنگآمیزی از جمله برنامههای ما است.
خوشخونژاد، گفت: به همین منظور کمپین زیباسازی فضای شهری توسط سمن بلادشاپور تشکیل شده و تاکنون به خوبی پیش رفته است.
کاش همه خود را در برابر حفظ محیط زیست و محیط زندگی مسؤول بدانیم.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر