دکتر رحمت الله افشار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود: آمپول دگزامتازون، قرص مترونیدازول و قرص استامینوفن کدئین بیشترین داروهای تجویزی و مصرفی در استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل تجویز فراوان آنتی بیوتیک، داروهای تزریقی و داروهای هورمونی توسط پزشکان 39 پزشک به کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو احضار و تذکرات لازم به آنها ارائه شد این در حالی است که 42 پزشک با رعایت این اصول تشویق شدند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی از راه اندازی رشته پیراپزشکی با هدف ارتقاء سطح علمی و دریافت اطلاعات جدید در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در این برنامهها اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، اصفهان و یاسوج آموزشهای لازم را ارائه دادند.
افشار اضافه کرد: با هدف مصرف منطقی دارو و پیشگیری از مسمومیتهای غذائی و داروئی و مسمومیتهای خانگی کلاسهای آموزشی در مدارس ابتدائی و راهنمائی استان برگزار و آموزشهای لازم به کودکان و نوجوانان ارائه شد.
وی مهمترین برنامههای معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی در سالجاری را ارتقاء سیستم توزیع دارو و تسهیل دسترسی مردم به دارو در تمام نقاط استان، برگزاری کمیتههای علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو، آموزش پرستاران و سایر شاغلان حرفه پزشکی، آموزش ویژه در خصوص کاهش مصرف آنتی بیوتیک و افزایش آگاهی مصرف کنندگان دارو در حفظ و سلامت خود و اجرای برنامههای آموزشی و سمینارهای بازآموزی برای پزشکان، پیراپزشکان و مردم عنوان کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: با هدف جلوگیری از فروش داروهای غیر مجاز و قاچاق، بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی با افزایش بازرسی از داروخانهها، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاریها درصدد به حداقل رساندن لوازم و دروهای غیر مجاز بویژه لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی و فاقد برچسب هستند.
افشار در پایان از افزایش بازدید ماهی دوبار از مراکز ترک اعتیاد خبر داد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر