دورههای آموزشی این جشنواره که در قالب 15 گروه برنامهریزیشده بود توسط 44 مدرس از استانهای کردستان، مازندران، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، بوشهر، قزوین، کهکیلویه و بویراحمد، اصفهان و فارس برگزار گردید.
خانم عباسی از مربیان شرکت کننده از استان کهگیلویه وبویراحمد درگفتگوبا راک نیوز از شیراز..
نخستین جشنواره ملی و تخصصی شناخت و آموزش لباسهای بومی و محلی و تزئینات روی آن با حضور بیش از 200 شرکتکننده از سراسر کشور در شیراز عصرامروز پایان یافت.
این جشنواره به پیشنهاد انجمن طراحی دوخت شیراز از 15 تا 17 اردیبهشتماه همزمان با هفته شیراز برگزار شد و مدرسان در طول برگزاری این جشنواره به آموزش دوخت و طراحی لباسهای بومی و محلی سراسر کشور پرداختند.
است در حاشیه برگزاری این جشنواره 50 غرفه لباسهای بومی و محلی برای عرضه لباسهای اصیل ایرانی برپا شده است.
شرکتکنندگان این جشنواره شامل مربیان بخش خصوصی، مدیران آموزشگاههای خصوصی، هنرآموزان آموزشوپرورش و دانشآموزان هنرستانهای کار و دانش بودند
دورههای آموزشی این جشنواره که در قالب 15 گروه برنامهریزیشده بود توسط 44 مدرس از استانهای کردستان، مازندران، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، بوشهر، قزوین، کهکیلویه و بویراحمد، اصفهان و فارس برگزار گردید.
خانم عباسی از مربیان شرکت کننده از استان کهگیلویه وبویراحمد درگفتگوبا راک نیوز از شیراز درارزیابی برگزاری این جشنواره و معرفی لباس محلی استان گفت : فرصت بسیار خوبی بودتالباس محلی کهگیلویه وبویراحمد را به دیگر هم وطنان و بازدیدکنندگان دراین جشنواره معرفی نمایم.
وی از استقبال هم وطنان ازنوع پوشش و لباس محلی مان درجشنواره سخن گفت .عباسی اضافه کرد: لباس محلی ما درمقایسه با لباس های محلی از پوشش بیشتری برخوردار است و همین خصیصه باعث شده بود تا بیشتر شرکت کنندگان رغبت بیشتری نسبت به این لباس داشته باشند.
مربی اعزامی از شهرستان گچساران کهگیلویه وبویراحمد ارزانی قیمت تمام شده ،تنوع رنگ و پوشش لباس محلی قوم لر وقشقایی درکهگیلویه وبویراحمد درمیان سایر لبا های محلی بیشتر بچشم میخورد.
عباسی از پیگیری های گرامی مدیراداره فنی وحرفه ای شهرستان گچساران درمدت جشنواره تشکر وقدردانی کرد.
وی از مسئولان استانی خواست تا درمعرفی لباس محلی استان به نسل جوان با ارائه طراحی های تلفیقی ومطابق سسلیقه های امروزی تلاش هایی صورت بپذیرد.
البته وی جای خالی رسانه های استانی را در طول جنشواره از گلایه های خود دانست .عباسی حضور خبرنگاران استانهای بوشهر وفارس را درافتتاحیه چشمگیر دانست.
این مراسم حاشیه هایی جالبی داشت :
-از عکس های یادگاری که بالباس های اقوام مختلف گرفته شد تا توزیع آش دوغ بانوان ممسنی که شاید ملس ترین حاشیه اختتامیه بود.
-البته شاید ببیشترین پوشش لباسی را بانوان استان فارس بخود اختصاص دادند از لبلس های قوم لر و ترک های قشقایی تا بانوانی که لباس دوران قاجاریه را برتن داشتند.
-بارش شدید باران اردیبهشتی در شیراز باعث گردید تا غرفه های نمایشگاه زودتر از موعد مقرر جمع آوری گرددند.
-اکثر شرکت کنندگان درگفتگو با راک نیوز از میزبانی شهر شیراز ابراز رضایت نمودند وبرخی این میزبانی را درحد عالی برشمردند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر