مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: دو هزار و 83 هکتار بافت ناکارآمد در این استان وجود دارد که از این رقم ۳۸ هکتار مربوط به بافت تاریخی، یکهزار و ۱۷۰ هکتار مربوط به سکونتگاه غیررسمی و ۸۷۵ هکتار متعلق به بافتهای میانی است.
دو هزار و 83 هکتار بافت ناکارآمد در استان کهگیلویه و بویر احمد وجود دارد
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه بویر احمد گفت: دو هزار و 83 هکتار بافت ناکارآمد در این استان وجود دارد که از این رقم ۳۸ هکتار مربوط به بافت تاریخی، یکهزار و ۱۷۰ هکتار مربوط به سکونتگاه غیررسمی و ۸۷۵ هکتار متعلق به بافتهای میانی است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی محمدعلی علیمردانی مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در سیامین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ضمن معرفی استان و تشریح ویژگیهای جغرافیایی این منطقه اعلام کرد: در کل استان کهگیلویه و بویراحمد ۲ هزار و ۸۳ هکتار بافت ناکارامد وجود دارد که از این رقم ۳۸ هکتار مربوط به بافت تاریخی، یکهزار و ۱۷۰ هکتار مربوط به سکونتگاه غیررسمی و ۸۷۵ هکتار متعلق به بافتهای میانی است.
علیمردانی در ادامه با بیان این مطلب که شهر یاسوج با رقمی معادل ۱۱۲۶ هکتار دارای بیشترین میزان بافت ناکارآمد در استان است گفت: در این استان سایر شهرها از جمله دوگنبدان با رقم ۴۶۴ و دهدشت ۱۶۲ هکتاری در رده دوم و سوم قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: درحال حاضر محلات معصومآباد، محمودآباد، زیرتل، تلزالی، دولتآباد، بنسنجان و بازار مرکزی شهر به عنوان مناطق فرسوده شهر یاسوج و بلهزار، مهریان، شرفآباد، نجفآباد و اکبرآباد سکونتگاههای غیررسمی این شهر به شمار میروند.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویر احمد از برگزاری ۲۲ ستاد توانمندسازی و ۱۶ ستاد بازآفرینی طی این دوره خبر داد و گفت: تاکنون ۲۸۸ مصوبه در این جلسات به تصویب رسیده است که تکمیل و تجهیز مرکز جامع درمانی محله بلهزار، احداث مدرسه ۶ کلاسه محله مهریان، احداث کتابخانه عمومی اکبرآباد، بهسازی و روکش آسفالت معابر محلات هدف، احداث مدرسه ابتدایی و کتابخانه عمومی محله رادک و ... از جمله آنها به شمار میروند.
این مقام مسئول در ادامه احداث پارک محله بردستانی-شهر دوگنبدان، کتابخانه دولتآباد یاسوج، مرکز بهداشتی درمانی مهریان، کتابخانه رودکی محله لبنان- دوگنبدان و تملک ۳۴ پلاک جهت بازگشایی معابر را مواردی از فعالیتهای شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در این استان اعلام کرد و افزود: طی این مدت همچنین ۲۱ اقدام مهم از سوی سایر دستگاههای اجرایی در این حوزه انجام گرفته است که برگزاری سه کارگاه آموزشی با موضوعات اجتماعی، رایزنی با ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان و برگزاری دورههای حرفهآموزی برای بیش از ۵۰ نفر، شناسایی مهمترین آسیب اجتماعی شهر مادوان در طی ۶ ماه اخیر، تاسیس و راهاندازی مهد کودک در مناطق حاشیهنشین و ... نمونهای از آنها به شمار میروند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر