مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: قطعه سوم محور پاتاوه – دهدشت دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است.
پیشرفت 70 درصدی قطعه سوم محور پاتاوه – دهدشت
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: قطعه سوم محور پاتاوه – دهدشت دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است.
محمدعلی علیمردانی در حاشیه بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد از قطعه سوم محور پاتاوه – دهدشت در گفتگو با راک نیوز اظهار کرد: این طرح به طول 63 کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی 70 درصد در حال اجراست و23 کیلومتر از این محور قابل بهره برداری است .
مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه بهره برداری از محور پاتاوه - دهدشت تحولات شگرف ملی و محلی در پی خواهد داشت ، گفت: با افتتاح این مسیر ، فاصله بندر امام خمینی (ره) به اصفهان ۲۱۷ کیلومتر و زمان طی مسیر نیز بیس از سه ساعت کاهش خواهد یافت.
وی ادامه داد: طول تقاطع غیر همسطع گندی خوری به طول بیش از چهار و نیم کیلومتر از قطعه اول محور پاتاوه – دهدشت نیز با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال در حال ساخت می باشد.
علیمردانی افزود: محور اصلی پاتاوه - دهدشت به طول ۱۳۷ کیلومتر در ادامه محور اصلی شهرضا - یاسوج بخشی از کریدور اتصال مرکز کشور به جنوب و در واقع اتصال راه اصلی شهرضا به بندر امام خمینی (ره) محسوب می شود.
علیمردانی گفت: بهره برداری از این محور علاوه بر کاهش زمانی در مسیر،نقش بسیار چشمگیری در کاهش سوخت ، استهلاک وسایط نقلیه و اتلاف وقت در بر خواهد داشت.
وی افزود: این مسیر علاوه بر کارکرد و تاثیر ملی آن در کاهش ۲۱۷ کیلومتری مسافت و بیش از سه ساعت زمان ، شش بخش مهم و پرجمعیت استان شامل بخش کبگیان در شهرستان دنا ، بخش های مارگون و لوداب در شهرستان بویراحمد و بخش های چاروسا و دیشموک و بخش لنده از شهرستان کهگیلویه را از بن بست راهی و محرومیت خارج خواهد نمود.
مدیر راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این راه علاوه بر خارج نمودن شهرستان کهگیلویه به صورت کلی از بن بست ، ارتباط سه بخش دیشموک ، چاروسا و لنده را به صورت مستقیم به مرکز استان متصل خواهد نمود به نحویکه فواصل کنونی ۳۰۰ کیلومتری بخش دیشموک و فاصله ۲۸۰ کیلومتری بخش چاروسا و فاصله ۲۴۰ کیلومتری بخش لنده به مرکز استان را به فواصل ۱۹۰ ، ۱۷۰ ، ۱۴۰ ، کیلومتر کاهش خواهد داد.
علیمردانی اظهار داشت: عملیات اجرایی این مسیر از سال ۷۴ شروع شد و برای سهولت کار به چهار قطعه تقسیم شده است.
وی گفت: ۱۴ تونل به طول نه کیلومتر و تعداد ۱۴ دستگاه پل بزرگ بالای دهانه ۱۶ متر در این مسیر طراحی شده است.
مدیر راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این مسیر که به صورت قطری از استان عبور می نماید بخش زیادی از راههای روستایی استان را که بصورت پراکنده می باشند پوشش داده و با دسترسی های بسیار کوتاه به شبکه حمل و نقل و موجب توسعه روستاهای استان و محرومیت زدایی آنها نقش بسیار چشمگیری را خواهد داشت.
گفتنی است محور پاتاوه - دهدشت به طول ۱۳۷ کیلومتر از مهمترین طرحهای ملی در حوزه راهسازی استان است که با بهره برداری آن ضمن کوتاهتر شدن مسیر اصفهان به بندرهای جنوبی کشور، بیش از ۴۰۰ روستای محروم در ۲ شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر از نعمت جاده مناسب برخوردار خواهند شد.
کهگیلویه و بویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر راه اصلی، یک هزار و ۲۳۸ کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر