مشروح اخبار


» شورای برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد/گزارش تصویری




به گزارش راک نیوز "شورای برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست علی محمد احمدی استاندار و با حضور حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، فرمانداران و مدیران عضو این شورا برگزار شد.

این نشست که بدون حضور سه نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، باز هم حواشی به همراه داشت.

توضیحات نوروزی در باره اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد

حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ابتدا گزارشی از توزیع اعتبارات از محل‌های مختلف داد و گفت: از ۱۸۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبارات توازن استان ۴۶ درصد به کهگیلویه بزرگ اختصاص یافت.

وی ادامه داد: از 298 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبارات توازن اختصاص یافته به کهگیلویه و بویراحمد 88 میلیارد و 600 میلیون تومان مربوط به پروژه‌های ملی بوده و مابقی نیز توزیع استانی دارد.

وی عنوان کرد: از مجموع اعتبارات استانی اعتبارات توازن 46 میلیارد تومان به شهرستان کهگیلویه، بهمئی 16 میلیارد و 500 میلیون تومان، چرام 11 میلیارد و 200 میلیون تومان، لنده 11 میلیارد و 400 میلیون تومان، گچساران 19 میلیارد تومان، باشت 11 میلیارد تومان، دنا 14 میلیارد تومان و بویراحمد 54 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

نوروزی با بیان اینکه 10 درصد اعتبارات توازن استانی معادل 21 میلیارد تومان برای کمک‌های فنی و اعتباری استان در نظر گرفته شده است، ابراز  کرد: 53 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبارات دو سوم نفت به استان اختصاص یافته که 20 درصد برای کمک‌های فنی و اعتباری پیش بینی و 42 میلیارد و 700 میلیون تومان ابلاغ شده که 11 میلیارد تومان برای تبصره 12 و 31 میلیارد و 700 میلیون تومان بین شهرستان‌ها توزیع شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اعتبارات تملک استانی در سال گذشته 120 میلیارد تومان بوده که امسال به 75 میلیارد تومان رسیده و از این میزان 42 میلیارد تومان قابل توزیع در بین شهرستان‌ها بوده که در این زمینه اطلاعات لازم را از 60 دستگاه اجرایی گرفته‌ایم.

نوروزی با تاکید بر اینکه اعتبارات را بر اساس شاخص محرومیت و ضریب محرومیت توزیع کردیم، تصریح کرد: شهرستان‌های که از یک سوم اعتبارات نفت نمی‌گیرند سعی کردیم در توزیع اعتبارات توازن بهتر دیده شوند.

وی خاطرنشان کرد: 17 میلیارد و 900 میلیون تومان از محل اعتبارات ترمیم تملک سرمایه‌ای برای شهرستان‌های بویراحمد، دنا، چرام، باشت، لنده و کهگیلویه که از اعتبارات یک سوم نفت بهره‌مند نبوده، اختصاص یافته است.

در ادامه حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۶۰ میلیون تومان از اعبتارات این استان برای پژوهش اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: تاکنون 42 درصد اعتبارات هزینه‌ای این استان تخصیص یافته در حالی به طور معمول باید 50 درصد باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تعادل در توزیع اعتبارات هزینه‌ای در اولویت است، عنوان کرد: یک در هزار اعتبارات استان را مکلف هستیم به ازای گزارش سال قبل به مرکز سرمایه گذاری استان مستقر در اداره کل اقتصاد و دارائی اختصاص دهیم.

نوروزی در ادامه به قانون استفاده از بازنشستگان اشاره کرد و گفت: طبق قانون برای بازگشت به‌کار بازنشستگان باید دستگاه اجرایی استانی موافقت و آن را به دستگاه کشوری ابلاغ کند و بعد از تایید دستگاه کشوری موضوع باید به سازمان اداری و استخدام ارسال و بعد از تایید به سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای تامین اعتبار ارجاع شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در اعتبارات امسال در زمینه اضافه کار کارکنان دستگاه‌های اجرایی برای هر نفر در ماه 360 هزار تومان و رفاهی نیز 150 هزار تومان پیش بینی شده است، افزود: اعتبارات تامین غذا و پوشاک زندان از ردیف استانی حذف زیرا در ردیف ملی دیده شده است.

نوروزی ادامه داد: در زمینه استخدام 100 نفر از مهندسان ناظر جهاد کشاورزی در بودجه 97 ، 4 میلیارد و 400 میلیون تومان دیده شده است.

احمدی: حرفت را بزن تا توی دلت نماند / نوروزی: از کسی نمی‌ترسم

در ادامه علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خطاب به حسن نوروزی گفت: صحبت‌ها را در این نشست جمع‌بندی می‌کنیم و تا جمع‌بندی نشود این جلسه به اتمام نمی‌رسد و توزیع اعتبارات هم‌بسته نمی‌شود.

وی تصریح کرد: من حرفی که می‌زنم از حرفم عبور نمی‌کنم، و کار بنده طوری است که تا چیزی را شفاف نبینم آن را رها نمی‌کنم.

نوروزی خواست حرفی بزند، اما منصرف شد که استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این حرف نوروزی که گفت: خواسته‌ام مطلبی را بیان کنم اما دیگر نمی‌گویم، گفت: حرفت را در همین نشست بزنید وگرنه در دلت می‌ماند و این خوب نیست.

حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد خطاب به استاندار گفت: من شفاف سخن می‌گویم و در مقابل خبرنگاران هم‌سخنانم را بیان می‌کنم و از کسی هم ترسی ندارم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به «نوروزی» گفت: کار کارشناسی که ترس ندارد، ما با مردم استان روبه‌رو هستیم، و باید شفاف و صادق باشیم.

احمدی خطاب به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مبنی بر اینکه هرچه شما بگویید درست است و حرفتان صحیح هست، افزود: آقای نوروزی بنده که «رحیمی فرماندار شهرستان گچساران» نیستم که ملاحظه‌ام را داشته باشید در این نشست بحث کارشناسی می‌کنیم.

 
در ادامه احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به اظهارات «عبدالرحیم رحیمی» فرماندار شهرستان گچساران مبنی بر اینکه فرمانداران در تخصیص بودجه چه‌کاره هستند، گفت: در این نشست نیامده‌ایم که بگوییم فرماندار چه‌کاره هست و یا برنامه‌وبودجه! طبق قانون رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و فرمانداران وظایف‌شان مشخص است.

تهدیدهای شاهرخ کناری

شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد که از نحوه توزیع اعتبارات به شدت گلایه داشت به جمعیت، مساحت، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کشاورزی، جمعیت روستایی و ... اشاره کرد و گفت: توزیع اعتبارات مشخص نیست در این استان بر اساس کدام ملاک‌ها است، اگر ملاک جمعیت، مساحت، میزان محصولات کشاورزی و باغات و ... است، شهرستان بویراحمد از سایر شهرستان‌های استان بیشتر است.

کناری تهدید کرد و گفت: اگر قرار است اعتبارات را بر اساس مسائل منطقه‌ای توزیع کنیم و اینگونه باشد تا ما هم بیایم و آبی که در بویراحمد و دنا تولید می‌شود و آب چند استان پایین‌دست را تأمین می کند، آب بویراحمد هم پولی و منطقه‌ای شود.



تاریخ انتشار : 8 مرداد 1397, 15:24



» اخبار مرتبط:

  • افزایش 28 درصدی اعتبارات استانی و نفت کهگیلویه و بویراحمد در سال 95
  • افزایش165درصدی اعتبارات ۲ درصد نفت و گاز در گچساران
  • پاداش بازنشستگان ۲۴ دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت می‌شود
  • بیش از هزار میلیارد ریال به 22 طرح در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
  • الحاق سروک، سرآبتاوه، تل خسرو، شهرک ولایت و مهریان، مادوان به یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟