داود راهزادی " با بیان اینکه حدود یک مگاوات انرژی خورشیدی با مشارکت بخش های دولتی، خصوصی و توزیع پنل در بین عشایر استان تولید شده است، گفت: سهم بخش خصوصی در میزان انرژی تولید شده ۶ 500 کیلووات، سهم دستگاههای اجرایی و شرکت خدمات رسانی 285 کیلووات ، سهم عشایر 95 کیلووات و سهم پروژه های در دست اجرا نیز 120 کیلووات است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان افزود: برق تولید شده از نیروگاههای خورشیدی بطور تضمینی از سوی شرکت توانیر از بخش خصوصی خریداری و البته سرمایه گذاران این بخش بایستی با شرکت توزیع نیروی برق استان قرارداد دوطرفه داشته باشند.
راهزادی، قیمت خرید انرژی خورشیدی از یک تا 20 کیلووات را هزار و 40 تومن و از 20 تا 100 کیلووات را هم به ازای هر کیلووات 910 تومان برشمرد.
وی با بیان اینکه قراردادهای بخش خصوصی با شرکت توانیر 20 ساله بوده و انرژی تولیدی بصورت تضمینی خریداری می شود، خاطرنشان کرد: کاهش آلایندگی، تنوع بخشی به سبد انرژی، اجرای اهداف پدافند غیرعامل و تحقق شعارهای توسعه ای از مهمترین مزایای تولید انرژی خورشیدی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در برنامه ششم توسعه، پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی با احداث نیروگاه های تجدید پذیر باید تولید و اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
راهزادی، ساخت تجهیزات و قطعات نیروگاه های خورشیدی را داخلی ذکر و یادآورشد: تنها قطعه خارجی مورد استفاده در این نیروگاه ها " این ورتِر " است.
وی نصب نیروگاههای خورشیدی توسط دستگاههای اجرایی و شرکت های خدمات رسان را از مصوبات دولت یازدهم دانست و تصریح کرد: 12 دستگاه اجرایی و شرکت های خدمات رسان اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد این مصوبه را اجرایی کرده اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید نیروگاه های خورشیدی نصب شده در این شرکت نیز 30 کیلووات بوده که مورد مصرف داخلی قرار می گیرد
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر