این جوان 26 ساله دهدشتی از توابع استان كهگیلویه وبویراحمد همچنین در این مسابقات تندیس و جایزه ویژه 'برجهای دوقلوی پتروناس' دركوالالامپور پایتخت و بزرگ ترین شهر كشور مالزی را از شهردار این شهر دریافت كرد.
رستگار در تشریح اختراع منحصر بفرد خود به ایرنا گفت: ساخت این كوله پشتی با چنین قابلیتی برای اولین بار در جهان ساخته شده است.
این جوان مخترع و نخبه كهگیلویه وبویراحمدی ابراز داشت: این كوله پشتی صفحه سولار كوچك خورشیدی دارد و انرژی را از محیط دریافت و ذخیره می كند.
وی افزود: این سیستم برای استفاده تا24 ساعت برق ذخیره می كند و قابل استفاده در زمینه های گردشگری ، فنی و مهندسی، نظامی ، پزشكی ، ورزشی و كشاورزی است.
رستگار اظهار داشت: تولید برق از انرژی رایگان خورشید ، مقاومت بالا، عدم آلودگی محیط زیست ، عدم تولید صدا ، هزینه كم تهیه و قابلیت ذخیره برق از ویژگی های بارز این كوله پشتی برقی است.
وی بیان كرد: بسیاری از كمپانی ها و كشورهای شركت كننده در این مسابقات خواستار خرید و تولید انبوه این اختراع از من بوده اند و ولی بدلیل عشق و وفاداری كه نسبت به خاك ، ملت و وطنم داشته ام دوست داشتم كه این اختراع در خاك خودم به تولید انبوه برسد و به عنوان كالای صادراتی از ایران در اختیار بقیه كشورها قرار گیرد.
رستگار ابراز داشت: با همكاری همسرم و با تشكیل تیم دو نفره از سال 85 تاكنون بیش از هشت اختراع و 22 طرح تولیدی در زمینه های مختلف نظامی ، فنی و مهندسی ، كشاورزی و ورزشی در سطح كشور به ثبت رسانده و یا در دست ثبت داریم.
وی ، ساخت سیستم مكانیزه جمع آوری و دفع زباله ، نشت تبخیر آب و بررسی میزان آبهای تبخیری از سطح و پمپاژ آب زیرگذرها و استفاده بهینه از آب آن را از دیگر اختراع های خود در چند سال فعالیت خود عنوان كرد.
'احسان رستگار' دانشجوی كارشناسی ارشد در رشته سازه ها و هیدرولیكی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر