مشروح اخبار


» نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد حوزه های علمیه و خانواده های طلاب در زمینه قرآن و نشر معارف الهی پیشگام باشند



آیت الله حسینی به برگزاری جشنواره بین المللی قرآن و عترت خانواده طلاب اشاره کرد و گفت: باید حوزه های علمیه و خانواده های طلاب در زمینه قرآن و نشر معارف الهی پیشگام باشند تا فرهنگ توجه به قرآن الگویی برای همه خانواده ها و افراد جامعه باشد.

آیت الله حسینی به برگزاری جشنواره بین المللی قرآن و عترت خانواده طلاب اشاره کرد و گفت: باید حوزه های علمیه و خانواده های طلاب در زمینه قرآن و نشر معارف الهی پیشگام باشند تا فرهنگ توجه به قرآن الگویی برای همه خانواده ها و افراد جامعه باشد.

به گزارش راک نیوز، آیت الله «سید نصیر حسینی» امروز در نشست ستاد اجرایی پنجمین جشنواره بین المللی قرآن و عترت خانواده طلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: قرآن، کتاب و قانون خدا بوده و راه سعادت و نیکبختی بشریت در این کتاب آسمانی است.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج با اشاره به اینکه کشورهای اسلامی و حکومت اسلامی وظیفه سنگینی در قبال قرآن بر عهده دارند، گفت: جامعه روحانیت نیز در زمینه نشر معارف الهی، حفاظت و حراست از قرآن، ترتیل، حفظ، محتوای قرآن و ... نیز مسئول هستند.
وی خاطرنشان کرد: باید در این مسئله حوزه های علمیه و خانواده های طلاب پیشگام باشند تا فرهنگ توجه به قرآن الگویی برای همه خانواده ها و افراد جامعه باشد.
حسینی یادآور شد: مسئولیت خانواده روحانیت در قبال قرآن نسبت به سایر خانواده های افراد جامعه چندین برابر بوده، هرچند که همه آحاد جامعه در راستای نشر و ترویج قرآن و احکام الهی مسئولیت دارند، ولی وظیفه جامعه روحانیت و خانواده های آنها سنگین تر است.
امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد افزود: برگزاری این جشنواره باعث تحرک بیشتر قرآنی در بین جامعه طلاب بوده و در این راستا نیازمند برنامه ریزی و آموزش به منظور برگزاری مطلوب جشنواره هستیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه جامعه نباید با قرآن بیگانه باشند، ادامه داد: برگزاری این جشنواره ارزشمند بوده و مسئله آموزش باید در خانواده ها و حوزه های علمیه مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله حسینی گفت: ضرورت دارد آموزش ها سازماندهی شده، فراگیر و با احساس مسئولیت خانواده های طلاب برگزار شود.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد توجه به قرآن، حفظ، ترتیل، قرائت و ... را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: ادارات فرهنگی به ویژه اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری لازم را جهت برگزاری مطلوب جشنواره و تقویت آن با حوزه های علمیه داشته باشند.
وی گفت: انجام تبلیغات از طریق صدا و سیما، تبلیغات محیطی و تشویق خانواده های طلاب برای شرکت در این جشنواره یک ضرورت بوده، زیرا برگزاری جشنواره یک پایش فرهنگی، فعالیت فرهنگی و یک ضرورت برای خانواده طلاب محسوب می شود.



تاریخ انتشار : 6 شهریور 1401, 11:03



» اخبار مرتبط:

  • هفته قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد با 8 جشنواره در 15 گرایش در بستر فضای مجازی برگزار می شود
  • مرحله دوم مسابقات قرآن دانش آموزان کهگیلویه وبویراحمد دردهدشت آغازشد
  • نهادینه کردن احکام قرآن به شکل مطلوب در جامعه
  • مداح کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره ملی قرآن و عترت خوش درخشید
  • رقابت 130نفر در نخستین جشنواره استانی(( قرآن و عترت)) به میزبانی کهگیلویه
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟