مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت : با همکاری شبکه بهداشت دنا پس از یک پیاده روی 2 ساعته در طبعیت روز جهانی خاک و کوهستان با برگزاری کارگاه آموزشی در پاسگاه محیط بانی خاریدون گرامی داشته شد و از رابطین برتر در حوزه سلامت و مدیریت پسماند بهداشت تجلیل شد .
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت : با همکاری شبکه بهداشت دنا پس از یک پیاده روی 2 ساعته در طبعیت روز جهانی خاک و کوهستان با برگزاری کارگاه آموزشی در پاسگاه محیط بانی خاریدون گرامی داشته شد و از رابطین برتر در حوزه سلامت و مدیریت پسماند بهداشت تجلیل شد .
به گزارش راک نیوز به نقل از اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبوبراحمد- خاک بعنوان یکی از مهمترین اجزاء طبیعت ، نقش اساسی در پویایی یک طبیعت دارد ، عدم حفاظت و نگهداری از آن می تواند به گسستگی زنجیره غذایی انسان و حیات وحش بیانجامد .
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد در حاشیه آئین بزرگداشت روز جهانی "خاک" و "کوهستان" در پاسگاه محیط بانی خاریدون در این خصوص گفت : احترام و ارج نهادن به خاک و کوهستان جلوگیری از تخریب و فرسایش آن برای بهره برداری پایدار ، ضرورتی انکار ناپذیر است که ما باید بیش از پیش به آن توجه کنیم .
عبدال دیانتی نسب در حاشیه بزرگداشت روز جهانی خاک که با شعار " مراقبت از خاک ،سنجش پایش و مدیریت " و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان دنا پس از یک پیاره دروی 2 ساعته از شهر سی سخت تا پاسگاه محیط بانی خاریدون برگزار شد بر لزوم حفاظت از خاک بعنوان نقش کلیدی طبیعت پرداخت و گفت : حفاظت از محیط زیست یک امر بین بخشی و یک مسئولیت اجتماعی همگانی است که یک دستگاه به تنهایی نمی تواند به اهداف مطلوب آن دست پیدا کند فلذا در این راه نیازمند یاری و کمک و مشارکت همه عموم و دستگاه های متولی مرتبط هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ضمن برشمردن اهمیت برگزاری رویدادهای زیست محیطی به اهمیت نقش آموزش ،فرهنگ سازی و آگاهی افزایی در مدیریت و حفاظت از محیط زیست پرداخت .
در ادامه این کارگاه آموزشسی که همزمان شد با بزرگداشت روز جهانی کوهستان که با شعار " راه حل های کوهستانی برای آینده پایدار ، نوآوری ، سازگاری و جوانان " مسعود حاتمی کارشناس محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان ضمن بیان مشکلات و چالش های زیست محیطی در کشور نظیر آلودگی هوا ، فرسایش خاک ، خشکسالی و تغییرات اقلیمی و پیامدهای مدیریت ناپایدار و منابع آبی به ارایه راهکارها و بررسی مشکلات مرتبط با مدیریت آنها پرداخت .
وی استفاده از دو ابزار قانون و آموزش در حل مشکلات و معظلات زیست محیطی را یادآور شد و گفت : استفاده صرف از قوانین در دراز مدت کارایی مطلوبی نخواهد داشت فلذا ، آموزش ، فرهنگ سازی ، افرایش آگاهی های عموم در خصوص مدیریت پسماند و شیوه های آن ، بازیافت و استفاده مجدد ، تفکیک از مبدا و لزوم اهمیت و راه های اجرایی هر کدام از آنها با مشارکت بانوان پرداخت .
در ادامه این کارگاه ، خانم بسطامی مسئول واحد و سلامت روان شبکه بهداشت دنا به بیان مطالبی در خصوص مدیریت پسماند ، نقش بانوان در کاهش تولید زباله ، تفکیک زباله از مبدا و آموزش های لازم در خصوص مدیریت استرس در زندگی روزمره پرداخت .
گفتنی است در پایان این برنامه آموزش از رابطین برتر شهرستان دنا در حوزه سلامت و مدیریت پسماند با اهداء لوح سپاسی تجلیل شد .
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر