اما از زماني که دولت اصلاحات، جاي خود را به دولت اصولگراي احمدينژاد داد، اتفاقاتي به مراتب بزرگتر رخ داده که همگان با بيتفاوتي از کنار آن عبور کردهاند که مصداق بارز آن اتفاقات شب گذشته در بندرعباس بود. به راستي اگر در زمان دولت اصلاحات،
راک نیوز : شب وفات حضرت معصومه(س)، در يک اقدام بيسابقه، جشنواره شادي همراه با اجراي موسيقي پاپ در حضور محمود احمدينژاد رئيسجمهور برگزار شد.
به گزارش پايگاه خبري فريادگر، ديشب، سومين همايش وحدت و انسجام ملي جوانان ايران اسلامي با حضور احمدينژاد در بندرعباس برگزار شد. در اين جشنواره برنامههاي مختلف همچون سرود و آهنگ و موسيقي پاپ همراه با کف و سوت، آن هم در حضور رئيسجمهور برگزار شد اما نکته عجيب، همزماني اين برنامه با شب وفات حضرت فاطمه معصومه(س) است. در اين برنامه، محسن يگانه خواننده پاپ از حاضران خواست تا به افتخار احمدينژاد کف بزنند و کل برنامه هم در چنين فضايي برگزار شد. برگزاري اين مراسم شاد در شب وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، انتقادات فراواني را برانگيخت. بطوري که نماينده اردبيل در مجلس از پخش موسيقي زننده در شب وفات حضرت معصومه(س) انتقاد کرد. کمالالدين پير موذن گفت: در شب رحلت حضرت فاطمه معصومه(س) با حضور رئيسجمهور، حرکات زشت و موسيقي تندي پخش شده که موجب ناراحتي جوانان متعهد شده است. از باب تذکر و امر به معروف به همه بخصوص رئيسجمهور اين شعر را قرائت ميکنم که «چوب در آب فرو نرود، حکمتي است- عارش آيد به فرو بردن حکمت خويش». همه ما بايد پايبند حکمت علوي باشيم.
وفات حضرت معصومه(س)، به طور رسمي در تقويم رسمي کشور ثبت شده و در وجود آن ترديدي نسبت و روايت ديگري هم در مورد وفات آن حضرت وجود ندارد و به همين دليل بيتوجهي نسبت به اين موضوع، آن هم در برنامهاي با حضور رئيسجمهور جاي تعجب و شگفتي دارد و به نظر ميرسد حتي اگر برگزارکنندگان نسبت به اين موضوع بيتوجهي نشان دادهاند شخص رئيسجمهور و مشاوران وي بايد به اين موضوع توجه ميکردند. هر چند که برگزارکنندگان اين همايش هم، از مشاوران رئيسجمهور هستند.
عليرغم برخي واکنشهاي صورت گرفته به اجلاس بندرعباس و نشستهاي گذشته که عنوان پرطمطراق وحدت و انسجام جوانان ايران اسلامي را يدک ميکشد، اين واکنشها حتي درصدي از واکنشها به اتفاقات روي داده در دولت اصلاحات نيست. در زمان دولت اصلاحات، در واکنش به اتفاقاتي همچون سوت و کفزدن دانشجويان يا نمايش برخي فيلمها، کفنپوشان به طور سازماندهي شده به خيابانها ميريختند و بويژه در تهران و قم، عليه دولت اصلاحات موضعگيري ميکردند. اما از زماني که دولت اصلاحات، جاي خود را به دولت اصولگراي احمدينژاد داد، اتفاقاتي به مراتب بزرگتر رخ داده که همگان با بيتفاوتي از کنار آن عبور کردهاند که مصداق بارز آن اتفاقات شب گذشته در بندرعباس بود. به راستي اگر در زمان دولت اصلاحات، رئيسجمهور وقت در شب وفات يا شهادت يکي از معصومين و بزرگان مذهبي در چنين برنامهاي که در آن موسيقي پاپ اجرا ميشد و همگان در آن کف و سوت ميزدند حضور مييافت چه اتفاقي رخ ميداد؟ و سوال مهمتر: کفنپوشان از کجا آمده بودند و چرا در هشت سال گذشته از آنها خبري نيست؟
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر