مشروح اخبار


» در مورد روسای جمهور «خوش استقبال» و «بد بدرقه» نباشیم



وی درباره میزان احتمال انتخاب یک رییس جمهور روحانی هم پاسخ داد: ملت ایران از فهم و بصیرتی برخوردار هستند که پیش از آن‌که به روحانی بودن یا نبودن کاندیدا بیندیشند، به سوابق، عملکرد و برنامه‌های کاندیدا می‌اندیشند.

راک نیوز :  حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در جمع دانشگاهیان و اساتید بسیجی دانشگاه‌های استان گلستان هم‌چنین با اشاره به اصل ولایت فقیه به مثابه شاخص‌ترین اصل قانون اساسی افزود: ولایت فقیه نماد حاکمیت نخبگان در جامعه است؛ چراکه ولی‌فقیه وارسته‌ترین، کارآزموده‌ترین و فرهیخته‌ترین عالم دینی در جامعه ایرانی است.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به پرسش دیگری در مورد ویژگی‌های یک رییس‌جمهور خوب گفت: رییس‌جمهور باید برنامه‌گرا و پایبند به قانون و نظم باشد تا بتواند جامعه بزرگی مثل ایران را اداره کند. رییس‌جمهور باید به همراه قدرت تعامل در سیاست خارجی، قدرت حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی را نیز داشته باشد. از همه مهم‌تر این‌که در عرصه‌های مدیریت سیاسی و اقتصادی کشور، رفتار صادقانه و کردار شفاف داشته باشد تا بتواند قدرت اعتمادسازی در آحاد مردم را به وجود آورد.

 

وی درباره میزان احتمال انتخاب یک رییس جمهور روحانی هم پاسخ داد: ملت ایران از فهم و بصیرتی برخوردار هستند که پیش از آن‌که به روحانی بودن یا نبودن کاندیدا بیندیشند، به سوابق، عملکرد و برنامه‌های کاندیدا می‌اندیشند.

 

وی در مورد نحوه مدیریت خودش در پست‌هایی که مسوولیت بر عهده‌اش بوده است نیز گفت: من از همه ظرفیت‌های متنوع جامعه برای اعمال مدیریت در حوزه‌های تحت مدیریتم بهره برده‌ام و همواره سعی کرده‌ام که از همه سلایق برای اداره امور استفاده کنم.

 

پورمحمدی در پاسخ به سوال دیگری درباره انتخابات پیش رو گفت: اصحاب فتنه دارای عقبه تاریخی و پیش‌زمینه سیاسی هستند و جریان انحرافی پول و امکانات فراوانی در اختیار دارد و این‌که کدامیک موفق خواهند شد انتخابات پیش رو را با چالش مواجه کنند بستگی به هوشیاری ما در جبهه انقلاب اسلامی دارد.

 

وی در مورد مسائل اقتصادی کشور نیز افزود: ما همواره نسبت به وضعیت اقتصادی کشور حساسیت نشان داده‌ایم و گزارش‌های مفصلی در مورد نظام پولی و بانکی تهیه کرده‌ایم که در آن نسبت به رخدادهای امروز هشدار داده بودیم. در موارد قبلی نیز گزارش‌های مفصل و متقنی تهیه و به دولت ارسال کردیم، اما به آن‌ها توجه نشد.

 

وی در پاسخ به پرسشی در مورد این‌که چرا برخی مدیران گرفتار اختلاس و ارتشا می‌شوند؟ گفت: تلقی من این است که ما یک طیف از مدیران کارآمد و قوی در کشور خود داریم، اما بروز اختلاس و دیگر فسادهای اقتصادی زمینه‌های متنوعی دارد که باید به آن‌ها آگاهی داشت. تولید فساد الزاماً ناشی از مدیران ناکارآمد نیست، بلکه سیستم اداری و بروکراسی ما معایب جدی دارد.

 

رییس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: این سیستم بروکراتیک، لایه‌های پنهانی دارد که مدیران ما به آن‌ها توجهی ندارند. در این فضاست که بستر فساد شکل می‌گیرد. این مساله، هنگامی که فرهنگ نظارت‌پذیری ضعف داشته باشد و به تذکرات قانونی توجه نشود، رخ می‌دهد.

 

وی به پرسشی که نظر او را در مورد تفاوت فتنه‌زدگان و سران فتنه جویا می‌شد پاسخ داد: این‌که بدانیم چه کسی فتنه گر، عامل فتنه، سران فتنه، کارگزار فتنه یا فتنه‌زده باشد چه دردی را از ما دوا می‌کند و چه مشکلی را از ما حل می‌کند. همه این مسائل جنگ زرگری است. این مسائل، مساله اصلی ما نیست. آن‌چه مبرهن است این است که فتنه‌گران مرتکب جرم شده‌اند و این‌که ما در گیرودار صدها مساله مهم و حیاتی، به این بحث بپردازیم که درجه فتنه‌زدگی افراد چه اندازه است، غفلت‌زدگی است. ما باید متوجه باشیم که از دشمن رودست نخوریم.

 

وی در پاسخ به پرسشی در مورد رییس‌جمهور بعد گفت: اگر حرف‌هایی را می‌زنید تا افراد جدید وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی نشوند، اشتباه می‌کنید. چه این‌که نیروهای جدید می‌آیند، جدی هم در این عرصه حضور پیدا می‌کنند. ما نباید این قدر خوش استقبال و بد بدرقه باشیم و در مورد رؤسای جمهور افراطی قضاوت کنیم.

 

پورمحمدی در ادامه سفر خود به استان گلستان در جمع مردم مینودشت در مسجد صاحب‌الزمان(عج) این شهر نیز با اشاره به این‌که جامعه فقیر، قدرت و عزت ضعیفی دارد گفت: باید دقت داشته باشیم که زندگی‌های مردم به سختی نگذرد و همواره باید در تلاش باشیم که کمبودهای اقتصادی را برطرف کنیم.

 

وی در پاسخ به پرسشی در مورد علل همکاری با احمدی‌نژاد در دولت نهم گفت: من نه تنها نظام جمهوری اسلامی را دوست دارم، که به این نظام عشق می‌ورزم. به همین دلیل در هر کجای نظام اسلامی بتوانم سربازی کنم، با کمال میل وظیفه خود را می‌پذیرم. این امر مختص دولت احمدی‌نژاد نیست، من در دولت خاتمی که به او رای نداده بودم و در شایستگی‌هایش شک داشتم، نیز به نظام اسلامی خدمت کردم.

 

وی در جمع مسوولان قضایی شهرستان گنبد کاووس هم با اشاره به اهمیت عدالت گفت: از یک سو اساس دیانت ما مبتنی بر اجرای قسط و عدل است و از سوی دیگر تأمین حقوق عامه مردم اصلی‌ترین نماد حاکمیت حق در نظام جمهوری اسلامی است.

 

رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این‌که «عمده‌ترین شاخص توسعه‌یافتگی در جهان معاصر، میزان رعایت حقوق عمومی است» افزود: اهمیت دستگاه قضایی و رعایت عدالت در نظام اسلامی و نظامات مدرن امروزی چیزی است که نشان دهنده اهمیت امر قضاوت در جوامع را نشان می‌دهد.

 

وی با انتقاد از حجم فراوان پرونده‌های ورودی به دادسراها و دادگاه‌ها گفت: این مساله خوبی نیست که یک شهر 150 هزار نفری، 40 هزار پرونده قضایی داشته باشد. این حجم از پرونده، یک دغدغه عمومی است که نیازمند فرهنگ‌سازی در جهت کاهش اختلافات منجر به شکایات قضایی است.

 

وی اظهار کرد: ما در سازمان بازرسی کل کشور می‌توانیم با یک بسترشناسی عمومی، زمینه‌های پرونده خیز و جرم خیز را شناسایی کنیم و در مسیر فرهنگ‌سازی قضایی گام برداریم.

 

پورمحمدی افزود: ما راهی به جز اصلاح زیربناها نداریم و دستگاه قضایی باید تلاش کند ورودی پرونده‌ها را کاهش دهد.

 

وی با تأکید بر لزوم کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ما باید نظامات حقوقی و اجتماعی را به معیارها و شاخصه‌های سلامت نزدیک کنیم تا فضای عمومی را از روندی که به سمت پرونده‌سازی در محاکم قضایی در حال حرکت است بازداریم.

 

وی افزود: تا وقتی که مشکلات اقتصادی و زیرساخت‌های فرهنگی مساعد نشود، نمی‌توانیم در مبارزه با جرم در کشور موفق باشیم.

  

وی با بیان این‌که «بروز جرایم در کشور به خاطر مشکلات اقتصادی جامعه است» گفت: اگر سطح درآمد مالی جامعه بالا رفت و زندگی مطلوبی برای آحاد جامعه فراهم شود، قانون‌شکنی و تخلف و جرم کاهش می‌یابد.

 

پورمحمدی در ادامه با اشاره به نقش سازمان بازرسی کل کشور در زمینه کاهش تخلفات گفت: ما به دنبال تقویت و افزایش اختیارات سازمان بازرسی کل کشور نیستیم، بلکه به دنبال تحقق یک جامعه قانون‌مدار هستیم. ما به دنبال این هستیم که فرهنگ نظم‌پذیری و نظارت‌پذیری در جامعه تثبیت شود تا این‌که حجم تخلفات و جرائم نیز کاهش یابد.

 

وی با بیان این‌که «هر جامعه‌ای نیازمند مدیر است، حتی اگر این مدیر ظالم و فاجر باشد» گفت: ما حق نداریم ارکان مدیریتی کشور را تضعیف کنیم. در عین حال مدیران کشور باید با رعایت نظم و قانون، پیشگام جامعه در رعایت قانون باشند.



تاریخ انتشار : 11 اسفند 1391, 22:15



» اخبار مرتبط:

  • آخرین وضعیت موسوی و کروبی در آستانه انتخابات
  • قالیباف: عملکرد دولت نتیجه‌ای جز بی‌اعتمادی ملت نداشت
  • دکتر روحانی: «داس» نداریم که مدیران را درو کنیم
  • نباید شور و نشاط اجتماعی تحت تأثیر سلایق شخصی قرار گیرد.
  • معاون سابق رئیس جمهور رسما اعلام کاندیداتوری کرد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    نظرشما در مورد سیستم؟