مشروح اخبار


» پورمحمدي رسما از محمدرضا رحيمي‌و روزنامه ايران شکايت کرد



 

 گروه سياسي: شکايت رسمي‌رئيس سازمان بازرسي از روزنامه ايران و معاون اول رئيس جمهوري در مورد برخي ادعاها نشان مي‌دهد که منتقدين امروز دولت و دولتي‌ها براي ماندن در عرصه سياسي برنامه‌هايي مد نظر دارند.با اين حال هر چه به زمان انتخابات رياست جمهوري سال آينده نزديک مي‌شويم بازار شايعات و روشدن برخي اقدامات گذشته، اتهام زني و تلاش براي در منگنه قراردادن رقيب سياسي بيشتر مي‌شود؛ اما به نظر مي‌رسد که اين دوره شرايط رنگ و بوي ديگري دارد، از زماني که محمود احمدي نژاد در گفتگوي تلويزيوني خود و در واکنش به سال پايان دولت خود اعلام کرد که کي گفته پايان عمر دولت است، برخي موضع گيري‌ها هم تغيير کرده است. با اينکه در يک هفته گذشته و به عنوان‌هاي مختلف به سخنان احمدي نژاد پاسخ داده شد اما جنگ لفظي محمدرضا رحيمي‌معاون رئيس جمهوري و مصطفي پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي کل کشور نشان مي‌دهد که دولت و منتقدين اصولگرا از هم اکنون مي‌خواهند شرايط را به نفع خود رقم بزنند، تجربه اين سال‌ها و انتخابات مجلس نشان مي‌دهد که نيروهاي دولتي از زير بليت اصولگرايان خارج شده اند و خود را محور جديدي در جريان‌هاي سياسي موجود معرفي کنند که بخشي از اين جريان خود ساخته و منشعب از محافظه‌کاران محوريت مصباح يزدي را براي خود تعريف کردند که حاصل اين تلاش جبهه پايداري است که بخش عمده آن از نمايندگان حامي‌دولت و وزيران و مديران اخراجي از دولت تشکيل مي‌دهند.

پس از انتخابات دوره دهم رياست جمهوري و منتفي شدن حضور پورمحمدي به عنوان گزينه محافظه کاران تحرکات چندين ماهه رئيس سازمان بازرسي نشان مي‌دهد که احتمال حضور وي در انتخابات سال آينده وجود دارد، موضع گيري‌ها و انتقادهاي پورمحمدي از دولت برهمين موضوع تاکيد دارد که رنگ بوي سخنان با گذشته کمي‌متفاوت شده است و واکنش محمدرضا رحيمي‌به سخنان اخير پورمحمدي نشان مي‌دهد که تحمل دولت از انتقادهاي نيروهاي اخراجي رو به پايان است و به همين دليل رحيمي‌در سخناني ماجراي خروج 21 ميليارد تومان از وزارت کشور در زمان تصدي پورمحمدي را عنوان مي‌کند هر چند پورمحمدي پاسخ وي را داد و البته کار به شکايت کشيده شد.

نکته ديگر در اين باب پاسخ دادن رحيمي‌به اظهارات پورمحمدي است که خود به گفته نيروهاي اصولگرا و برخي شخصيت‌ها پرونده اش در دستگاه قضا بنا بر مصلحتي هنوز بي نتيجه مانده است، طي اين سالها چهره‌هايي همچون احمد توکلي و الياس نادران از مجلس تلاش کردند که پرونده رحيمي‌به سرانجام برسد اما آن هم به نتيجه نرسيد.

اينکه دولت نمي‌خواهد فضاي سياسي موجود را از دست دهند برکسي پوشيده نيست و همين عامل و وجود اختلاف بين محافظه کاران و دولتي‌ها، مشکلات اقتصادي و.... هم چالش ديگري است که نه اصولگرايان و نه دولتي‌ها مي‌توانند از زير مشکلات شانه خالي کنند و ضعف مديريتي را به شخص ثالث نسبت دهند، حتي وجود افشاگري‌ها و ادعاهاي منتشر شده هم نمي‌تواند از بار قصور و کمبودهايي که در اين سالها به وجود آمد کم کند.

جنگ لفظي رحيمي‌و پورمحمدي از آنجا آغاز شد که رحيمي‌در واکنش به انتقادها و سخنان پورمحمدي در مراسم و محافل مختلف اعلام کرده بود که در وزارتخانه اي 21 ميليارد تومان خارج و هنوز بازگشت نداشته است که رئيس سازمان بازرسي کل کشور در پاسخ به اين ادعا بيان کرد که اين مبلغ به صورت وام در اختيار کارکنان وزارت کشور قرار گرفته بود، اما ماجرا به اينجا ختم نشد و روزنامه ايران در گزارشي مدعي شد که در دوران پورمحمدي مبالغي جابجا شده است و همين امر موجب شکايت پورمحمدي از رحيمي‌شده است که بايد ديد دستگاه قضا حاضر به فراخواندن رحيمي‌و رسيدگي به اين پرونده دارد يا نه؟

ادعاي دولتي‌ها در قبال پورمحمدي

روزنامه ايران درگزارشي مدعي شده است که براساس اطلاعات کسب شده توسط خبرنگار در دوران مسئوليت پورمحمدي در وزارت کشور در يک فقره مبلغ 5/10 ميليارد تومان براي ورود 500 دستگاه اتوبوس از چين به‌صورت غيرقانوني و بدون اخذ هرگونه ضمانت و با اصرار شخص وزير به فردي فاقد صلاحيت‌هاي لازم به نام «کاووس. ي. س» که گفته مي‌شود اخراجي يکي از وزارتخانه‌هاي حساس کشور بوده و با آقاي پورمحمدي در ارتباط مي‌باشد، پرداخت شده که به‌دليل ماهيت غيرقانوني و ابهام آلود اين پرداخت، نه اتوبوسي از چين وارد شد و نه پول به بيت المال بازگشت.

البته ابتدا قرار براين بوده که واردات 2000 دستگاه اتوبوس به اين فرد سپرده شود که در نهايت به 500 دستگاه محدود مي‌گردد و متأسفانه علي?رغم پيگيري‌هاي ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي تاکنون پاسخي از سوي رئيس کنوني سازمان بازرسي کل کشور در اين خصوص داده نشده است!

عجيب تر آنکه در قرارداد فوق که مفاد ديگري را نيز شامل مي‌شود، انتقال فناوري در زمينه حمل و نقل، بهينه‌سازي مصرف سوخت، مخازن CNG و در کمال تعجب موارد بي‌ربطي مربوط به حمل و نقل، بافت‌هاي فرسوده، ساختمان و هتل! نيز گنجانده مي‌شود تا در کنار عدم اخذ ضمانت نامه، به عجايب اين پرونده افزوده شود! جالب آنجاست که رئيس‌جمهور در‌هامش گزارش صادق محصولي وزير وقت کشور درباره اين پرونده که با اندکي فاصله، جانشين پورمحمدي مي‌شود نوشته: «کار، فوري دنبال و حق ملت استيفا و با متخلفين برخورد شود.»شكايت پورمحمدي از رحيمي

و روزنامه ايراناما روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور با صدور اطلاعيه‌اي از شكايت رييس اين سازمان از معاون اول رييس‌جمهور و روزنامه ايران خبر داد.

در اطلاعيه سازمان بازرسي كل كشور آمده است:اسناد دلايل اثباتي اتهام روزنامه ايران و نسبت‌دهندگان افترا و نشر اكاذيب، به منظور رسيدگي، به محاكم صالح قضايي ارائه خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، محمدرضا رحيمي در جشنواره تعاوني‌هاي برتر کشور به يكي از وزيران سابق اشاره كرد و گفته بود که اين شخص زماني که در دولت مشغول به‌کار بود و پيش از آنکه از دولت طرد شود، حدود 21 ميليارد تومان را که با سود متعلق به آن به بيش از 30 ميليارد تومان بالغ مي‌شود، به‌طور غيرقانوني از وزارتخانه خارج و تاکنون که 4 سال از آن تاريخ مي‌گذرد، عودت نداده است.توصيه‌هاي اخلاقي پورمحمدي

در اين شرايط رئيس سازمان بازرسي کل کشور بر اخلاق محور شدن جامعه تاکيد کرد و اظهار داشت: در جامعه اي که ما به عنوان مسلمان در آن زندگي مي‌کنيم، اتهام، ناسزا و تحقير سکه بازار شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي عصر چهارشنبه در مراسم پنجاه و يکمين سالگرد بزرگداشت شيخ رجبعلي نکوگويان در جوار مزار وي در ابن بابويه(ره) بيان کرد: آنچه که براي ما باقي مانده چيزي است که از آموزه‌هاي امام جعفر صادق(ع) به ما ارث رسيده است رجبعلي خياط شخصي پاک و الهي بود و با وجود اينکه ما از بين رفتني هستيم و هيچ نداريم ولي او فردي جاودانه است.رئيس سازمان بازرسي کل کشور با اشاره به ويژگي‌هاي شيخ خياط گفت: شيخ رجبعلي خياط به دليل اينکه با خدا بود، به خاطر او قدم برمي‌داشت و به خدا متصل شد، در ميان ما باقي ماند و هم اکنون شاهد اين همه برکات در جوار مزار او هستيم که حاجت روايي يکي از کوچک ترين برکات بوده و جمع شدن مؤمنان بر سر مزار او و متصل شدن به خداوند و زنده کردن محبت و عشق به خدا در دل انسان از برکات بزرگ اين شيخ است. وي ادامه داد: شيخ انساني بود که زندگي، ياد خدا را از او دور نمي‌کرد و هيچ چيزي نمي‌توانست حواس او را پرت کند از اين که دنيا صاحبي دارد.

حجت الاسلام پورمحمدي با اشاره به اينکه انسان ذاکر هنگام رسيدن به جايگاهي، ياد خدا را فراموش نمي‌کند، بيان کرد: هيچ چيزي نمي‌تواند او را از ياد خدا و اقامه نماز بازدارد و ما نيز بايد در برابر خدا تعظيم کنيم، نماز بپا داشته و آن را بزرگ بشماريم و واجبات را ادا کنيم زيرا مردان الهي اين چنين هستند.وي تصريح کرد: شيخ رجبعلي خياط در حد بضاعت خود به هر گرفتاري توجه کرده و دستگير او مي‌شد تا در نهايت شيخي شد که ما هنوز پس از 50 سال از رفتن او، بر سر مزارش جمع مي‌شويم و بايد گفته شود که امثال شيخ باقي مي‌مانند و نامشان زنده خواهد ماند.

وي با بيان اينکه بايد خدا را شاکر بود گفت: هنوز انسان‌هايي که اين چنين الهام بخش جوانان هستند، وجود دارند.

رئيس سازمان بازرسي کل کشور تأکيد کرد: يکي از ويژگي‌هاي شيخ رجبعلي خياط اخلاق خوب او بوده و هميشه لبخند بر لبانش داشت و با روي گشاده به مشکل افراد گوش داده و رفع حاجت مي‌کرد خوش اخلاقي اساس اسلام است و شيخ رجبعلي خياط نيز فردي با اخلاق بود که بايد به عنوان يک مرد اخلاق مدار او را بشناسيم.

حجت الاسلام پورمحمدي با اشاره به اينکه اسلام به معناي خوش خلقي است، خاطرنشان کرد: حضرت محمد(ص) نيز فرموده که من آمدم تا اخلاق را به کمال برسانم تا انسان‌ها شخصيت پيدا کرده و شروط اخلاقي را محترم بشمارند.

وي اظهار داشت: عظمت پيامبر(ص) اين بوده که داراي اخلاقي نيکو بودند، در صورتي که در جامعه اي که ما به عنوان مسلمان در آن زندگي مي‌کنيم، اتهام، ناسزا، تحقير و ... سکه بازار شده و چطور مي‌توانيم بگوييم که ما پيرو پيامبر(ص) هستيم.

با اين شرايط بايد ديد که تنش جديد بين دولتي‌ها گذشته و اين دولت به چه سرانجامي‌خواهد رسيد آيا اين سخنان و ادعاها يک نمايش رسانه‌اي همچون ادعاهاي سال 88 است يا اينکه مقصران و تهمت زنان سرانجام کارهاي خود را خواهند ديد.




تاریخ انتشار : 25 شهریور 1391, 07:25



» اخبار مرتبط:

  • حضور متکي و قاليباف در انتخابات قطعي شده است
  • تغييرات جديدوشوك‌آور دردولت!
  • نمي‌دانم در بالا چه اتفاقي افتاده
  • با يک نوکر اين طور برخورد نمي‌کنند
  • تحليل خاتمي درباره پايان دوره رياست جمهوري احمدي نژاد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    نظرشما در مورد سیستم؟