مشروح اخبار


» رییس گروه واحد بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد:توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا براساس راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس



رییس گروه واحد بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: همانطور که میدانید کمبود دریافت های غذایی و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری را افزایش می دهد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، فرشته بوستانی افزود:  مصرف ۸-۶ لیوان آب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات به صورت روزانه توصیه می شود، نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان به حفظ ایمنی بدن کمک می کند.

وی تصریح کرد: در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهایی مثل سوپ و آش  همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

وی ابراز داشت:  از جوانه ها گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید و  از انواع میوه ها مثل انار، پرتقال، گریپ فروت،  لیموشیرین، لیمو ترش، نارنگی، نارنج، سیب  استفاده کنید.

بوستانی ادامه داد: مصرف جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت توصیه می شود،  هویج و کدوحلوایی و شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده شود.

رئیس گروه واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان در ادامه گفت: غذاهایی  که  حاوی  مقدار زیادی چربی و نمک است می تواند منجر به ایجاد التهاب در مجاری تنفسی و مسیرهای هوایی شوند، از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.

فرشته بوستانی، با اشاره به این که از استفاده از منابع پروتئین مثل انواع گوشت ها خصوصا مرغ و ماهی ،حبوبات یا تخم مرغ کاملا پخته حائز اهمیت است همچنین از انواع آجیل بسته بندی و بدون نمک  استفاده شود.

وی اضافه کرد: کرونا ویروس به دمای معمولی پخت (۷۰ درجه سانتی گراد) حساس است بنابراین به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی) خام و کامل پخته نشده اجتناب کرد، در صورتی که محصولات گوشتی کاملا پخته باشد و با دست های تمیز آماده شود ایمن است.

بوستانی، توصیه کرد: از ظروف، قاشق چنگال شخصی استفاده شود، امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد  توصیه می شود قبل از مصرف بسته ها نیز شسته شوند.

وی یادآور شد:  از خرید مواد غذایی فله یا باز خودداری شود، و در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست های خود و بیمار ضد عفونی شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد:  سیر، زنجبیل و سایر مواد غذایی توصیه شده اگر چه به دلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید باشند اما شواهدی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویروس کرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند.



تاریخ انتشار : 24 اسفند 1398, 09:03



» اخبار مرتبط:

  • چای و گوشت قرمز سیگار می طلبد
  • کاهش دردهای قاعدگی با تغذیه مناسب
  • هشدارهایی در رابطه با جگر گوسفند
  • زیاده روی درمصرف سوسیس و کالباس و خطر ابتلا به سرطان
  • کرونا ترسناک نیست اما باید آن را جدی بگیریم/آیا می دانید اگر در منزل تان فردی با علائم سرماخوردگی داشتید باید چکار کنید؟
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    نظرشما در مورد سیستم؟