معاون اول رييس قوه قضاييه با بيان اينکه امروز افراد بسيار زيادي وجود دارند که ميخواهند آرمانهاي نظام و انقلاب را تخطئه کنند و با دشمنستيزي آرمانهاي امام را مورد نقض قرار دهند گفت: امروز نبايد عدهاي دشمن ستيزي و دشمنشناسي را خلاف عقلانيت معرفي کنند چرا که امروز ايستادگي در مقابل نظام سلطه عين عقلانيت و پيروي از راه و رهبري است.
به گزارش راک نیوز ؛ سيدابراهيم رييسي در مراسمي که به مناسبت يومالله 12 بهمن در حرم مطهر امام خميني(ره) برگزار شد به مرور شاخصههاي سياسي مکتب امام خميني پرداخت و گفت: نخستين شاخصه مکتب سياسي امامخميني(ره) پيوند عميق ميان معنويت و سياست بود. وي دومين شاخص مکتب سياسي امام را اعتقاد و باور به کرامت انساني دانست و گفت: بنا بر اين ديدگاه امام، انسان حق انتخاب، حق راي و حق تعيين سرنوشت دارد. همانطور که ما در ابتداي انقلاب نيز مشاهده کرديم هنوز سه ماه از پيروزي انقلاب نگذشته بود که امام خميني دستور برگزاري رفراندوم دادند. رييسي با تاکيد بر اينکه توجه به راي مردم و کرامت انسانها از شاخصهاي مکتب سياسي امام است، اظهار کرد: امروز نظام سلطه و آناني که در مقابل امام و جانشين امام مقابله ميکنند حق راي را به مردم نميدهند. اين افراد حق حيات را نيز در مردم فلسطين سلب کردند. در رفتار اين افراد که خود داعيه حقوق انساني دارند به جز نقد حقوق بشر چيزي ديگري مشاهده نميشود.
وي با تاکيد بر اينکه ما مدعي حقوق بشر و آنها متهم به نقض حقوق بشر هستند، اظهار کرد: دشمنان امام و رهبري عليرغم ادعاهايشان در حقوق انسانها خود پرونده سياهي در نقض حقوق انسانها دارند.
رييسي سومين شاخص مکتب سياسي امام خميني را منحصر ندانستن پيام انقلاب به مردم ايران از سوي امام خميني دانست و گفت: امام خميني معتقد بود که پيام انقلاب مردم بزرگ ايران پيامي جهاني است. امام خميني استقلال و آزادي را براي همه ملتها ميدانستند و در نتيجه مسئله اصلي جهان اسلام را قدس و آزادي سرزمينهاي اشغالي اعلام کردند و مسئله اصلي را مبارزه با صهيونيست قرار دادند.
وي با بيان اينکه چهارمين شاخص مکتب سياسي امام خميني پاسداري از ارزشهاي الهي است، گفت: امامخميني(ره) به عنوان يک فقيه جامعالشرايط ميخواستند که فقه به معني فقه اکبر را در زندگي مردم جاري کنند، ايشان ميخواستند که جامعه از دين و آموزههاي ديني برخوردار شود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر