مشروح اخبار


» فرودگاه گچساران وادی آزمون وخطا/دومین پرواز آزمایشی فوکر 100



توسعه و راه‌اندازی فرودگاه گچساران با توجه به اینکه در دستور کار شرکت نفت این شهرستان وجود داشت در سفر نخست هیئت دولت به گچساران نیز به تصویب رسید.

غلامی افزود: افزون بر 100 میلیارد ریال در فاز اول، برای توسعه باند، تسطیح اراضی و دیگر نیازهای این فرودگاه هزینه شده است................


به گزارش راک نیوز به نقل از فارس، در گچساران، ابوالحسن غلامی عصر امروز در جلسه بررسی موانع و مشکلات راه‌اندازی فرودگاه گچساران اظهار کرد: توسعه و راه‌اندازی فرودگاه گچساران با توجه به اینکه در دستور کار شرکت نفت این شهرستان وجود داشت در سفر نخست هیئت دولت به گچساران نیز به تصویب رسید.

غلامی افزود: افزون بر 100 میلیارد ریال در فاز اول، برای توسعه باند، تسطیح اراضی و دیگر نیازهای این فرودگاه هزینه شده است.

وی با تقدیر از برگزاری جلسه بررسی موانع و مشکلات راه‌اندازی فرودگاه گچساران و اهمیت دادن به این موضوع با حضور دیگر ادارات و دستگاه‌ها ابراز داشت: در راستای بررسی و شناسایی موانع و مشکلات موجود در راه‌‌اندازی فرودگاه گچساران، بیش از 90 جلسه به صورت هفتگی در شرکت بهر‌‌‌‌ه‌برداری نفت و گاز گچساران برگزار شده است.

غلامی تأکید کرد: شرکت نفت گچساران در زمینه ساخت فرودگاه گچساران وظایف خود را در مناطق نفت‌خیز جنوب انجام داده است.

رئیس روابط عمومی شرکت بهر‌ه‌برداری نفت و گاز گچساران با اشاره به انجام فاز دوم فرودگاه گچساران گفت: در زمینه انجام فاز دوم فرودگاه این شهرستان رایزنی‌هایی با هیئت دولت صورت گرفته است که منتظر پاسخ درخواست ارائه شده در مورد فاز دوم هستیم.

غلامی با اشاره به پرواز آزمایشی هواپیمای فوکر 100 و نشست در فرودگاه گچساران ابراز داشت: در صورتی که پرواز هواپیمای فوکر 50 در فرودگاه گچساران ملاک بود، 20 سال پیش امکان انجام این پرواز وجود داشت در حالی که تمام تلاش و دغدغه ما پرواز هواپیمای میان‌پیکر فوکر 100 به بالا در این فرودگاه است.

وی یادآور شد: پرواز آزمایشی فوکر 100 در آسمان گچساران همزمان با ورود ریزگردها به این شهرستان مواجه شد و مدت زمان طولانی اعلام نتیجه این پرواز آزمایشی سبب عدم نتیجه دلخواه و مورد نظر مردم شد.

رئیس روابط عمومی شرکت بهر‌ه‌برداری نفت و گاز گچساران از دومین پرواز آزمایشی هواپیمای فوکر 100 در فرودگاه گچساران خبر داد و عنوان داشت: امیدواریم که دومین پرواز آزمایشی در فرودگاه گچساران مورد تأیید کارشناسان هواپیمایی قرار گیرد تا آرزوی چندین ساله مردم این شهرستان برآورده شود.

غلامی با اشاره به برخی مشکلات موجود در راه‌اندازی فرودگاه گچساران متذکر شد: دکل‌های مخابراتی از جمله موانع موجود در راه‌اندازی این فرودگاه بوده که مقرر شد بر روی این دکل‌ها چراغ‌های ویژه چشمک‌زن نصب شود.

وی در ادامه اذعان داشت: تعدادی از دکل‌های مخابرات در گچساران به چراغ‌های چشمک‌زن مجهز شده است که چراغ‌دار شدن همه دکل‌های مخابراتی برای تسهیل پرواز هواپیما در فرودگاه گچساران لازم و ضروری است.

غلامی تأکید کرد: حریم‌های مختلفی توسط کارشناسان هواپیمایی کشور برای فرودگاه گچساران در نظر گرفته شده است که نباید این حریم‌ها نادیده گرفته شود.

رئیس روابط عمومی شرکت بهر‌ه‌برداری نفت و گاز گچساران ساخت و ساز ساختمان‌های مرتفع، دکل و هر چیزی که به نقض حریم تعریف شده فرودگاه منجر شود را مانعی جدید برای راه‌اندازی این پروژه عنوان کرد.

غلامی با اشاره به تپه فنی و حرفه‌ای، یکی از موانع اصلی راه‌اندازی فرودگاه گچساران، افزود: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با پرداخت 3 میلیارد ریال به اداره آبفای شهری مقدمات تسطیح و کم کردن ارتفاع این تپه را فراهم کرد.

وی تصریح کرد: عملیات کاهش ارتفاع تپه فنی و حرفه‌ای گچساران توسط عوامل و نیروهای ترابری نفت و گاز گچساران صورت گرفت.



تاریخ انتشار : 27 مرداد 1391, 03:31



» اخبار مرتبط:

  • هواپيماي فوكر براي اولين بار در فرودگاه گچساران
  • فرودگاه گچساران مجددا راه‌اندازی شد!
  • پرواز همدلی در آسمان گچساران
  • پرواز فوکر 100 در فرودگاه گچساران غرورانگیز است
  • 6 آذر نخستین پرواز از فرودگاه گچساران به تهران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود