مشروح اخبار


» بررسی شکایت شورای نگهبان از رئیس جمهور



سخنگوی قوه قضائیه در مورد شکایت شورای نگهبان از رئیس جمهور به دلیل همراهی یکی از کاندیداها در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: این شکایت در حال بررسی است.

 حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای عصر دوشنبه در چهل و هشتمین نشست خبری خود با اهالی رسانه در پاسخ به اینکه آیا بکارگیری برخی از چهره های اصلاح طلب که در جریان فتنه هم نقش داشتند، در پست های دولتی در دولت یازدهم منع قانونی ندارد، گفت: نوع محکومیت افراد در قانون پیش بینی شده است، برخی برای مدتی نمی توانند مشغول به کار شوند و برخی هم محکوم نشده اند ولی برای این افراد استعلام می شود که آیا می توانند در پستی دولتی باشند یا خیر که دولت قانونمدار به این نکات توجه دارد.

خبرنگاری درباره محکومیت برخی چهره های دولتی در دولت دهم سوال کرد که آیا بعد از اتمام کار دولت به این پرونده ها رسیدگی می شود، دادستان کل پاسخ داد: اگر پرونده ای مفتوح باشد فرقی ندارد که شخص سر کار باشد یا نباشد، زیرا در زمان خودش رسیدگی می شود.

غلامحسین محسنی اژه ای در مورد شکایت دولت از دو نماینده مجلس و شکایت مجلس از رئیس جمهور گفت: هر دو مورد در حال بررسی است و هنوز منجر به قرار نهایی نشده است.

وی در مورد موضوع احضار رئیس جمهور هم گفت: اینکه قاضی اشتباه کند و بدون هماهنگی با مجلس مقام عالی را احضار کند قبلا هم بوده است. در این پرونده اگر شکایت از مسئولیت شخص باشد و شخص مقام عالی رتبه کشوری باشد، باید از طریق دیوان عالی بررسی شود، ولی اگر شکایت از خود شخص باشد در دادگاه قابل بررسی است، در این مورد شکایت از سوی مجلس و هیات رئیسه بوده است و قاضی تصور کرده چون بخشی از شکایتها از مجلس آمده، نیاز به هماهنگی نیست که البته اگر شاکی خصوصی باشد، تخلف قاضی رسیدگی می شود.

دادستان کل کشور در پاسخ به اینکه برخی قضات رأی های فضایی می دهند و برای یک پیامک تهدیدآمیز یکسال زندان تعیین می کنند، گفت: این جمله درست نیست باید ببینیم نوع جرم چگونه بوده است، گاهی با یک پیامک یک خانواده بهم می ریزد و در مورد این یکسال زندان به اعتقاد من اگر اقدام شخص موجب برهم زدن خانواده‌ای شده باشد بیشتر هم باید مجازات شود.

وی همچنین در این نشست احضار رئیس جمهور در روز پنجم آذر ماه را تایید کرد و ادامه داد: امیدواریم در دولت آقای روحانی تعامل بین قوا بهتر باشد.

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر اینکه استاندار تهران اعلام کرده است 147 لابراتوار تولید شیشه در تهران شناسایی شده و بیش از سه هزار متهم مواد مخدر به قوه قضائیه معرفی شده اند. چرا دادستانی تهران خبری در مورد محکومیت متهمان منتشر نمی کند، گفت: برخی آشپزخانه‌ها که تولید شیشه دارند، آنقدر بزرگ نیستند و یک شخص با وسایل ابتدایی ماده مخدر تولید می‌کند .

ما هم ابایی نداریم و به سرعت رسیدگی می کنیم. امروز پرونده های مواد مخدر 22 روزه بررسی می شود و دادستانها هم هر روز گزارش می دهند ولی مردم باید خودشان مراقب باشند و نگذارند عضوی از خانواده آلوده شود، اگر هم موردی مشاهده کردند به نیروی انتظامی گزارش دهند.

وی افزود: برخی می گویند تلفن زدیم ولی پیگیری نشد گفت: برخی پرونده ها نیاز به تعقیب و مراقبت دارد و شاید چند ماه بعد نتیجه بدهد، به عنوان نمونه یک تن کراک از 12 نفر قاچاقچی در تهران کشف شد. حالا بروید محاسبه کنید این مقدار چند جوان را درگیر می کند در پرونده های دیگر یک 512 کیلو و یک 102 کیلو شیشه و یک 105 کیلو هروئین هم کشف شد که برخی از این پرونده ها حکمشان قطعی شده است.

سخنگوی دستگاه قضا در پایان خاطر نشان کرد: رئیس جمهور منتخب مشکلات زیادی بر سر راه دارد که باید همه کمک کنیم در جهت رفع مشکلات مردم موانع برطرف شود و قوه قضائیه وظیفه دارد به رئیس جمهوری که در مسیر قانون حرکت می کند، کمک کند.



تاریخ انتشار : 11 تیر 1392, 01:10



» اخبار مرتبط:

  • محکومیت دو نماینده مجلس در پرونده فساد سه هزار میلیاردی
  • پایان اختلاف دادگاه و دادسرا درباره پرونده مرتضوی
  • توضیحات‌اژه‌اي درباره احضاراحمدی‌نژاد به‌دادگاه
  • احضار فاضل لاریجانی و بابک زنجانی به دادگاه
  • آخرین وضعیت پرونده کهریزک و دندانپزشک عراقی که به دختران ایرانی تجاوز کرده
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    نظرشما در مورد سیستم؟